fbpx

Welkom bij WijhelpenMKB.nl

Duidelijke en complete IT voor het MKB!

SupportContact

Veilig en snel internet 

Snel en stabiel zakelijk internet? Altijd en overal? Daar gaat het om. Mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. Wij brengen met jou alle wensen en behoeften in kaart en bieden zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw bedrijf. Van snel tot supersnel. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles top werkt en blijft werken.

 

Kies jij voor een zakelijke internetaansluiting van WijhelpenMKB.nl, dan zorgen wij voor de complete aansluiting, installatie en nazorg. Wij gaan zelfs nog een stap verder door bij de installatie de routers en de firewalls te beheren en optimaliseren voor een perfecte verbinding. Heb jij hulp nodig of zijn er toch onverhoopt storingen? Dan staan wij direct voor je klaar.

%

Wist je dat 100% van alle bedrijven internet gebruikt?

4G oplossing

Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar voor elk bedrijf. Helaas is het soms lastig om dat voor elkaar te krijgen, zeker op een bedrijventerrein of buitengebied waar glasvezel of (coax)kabel geen optie is.

Met onze 4G verbinding heb je de perfecte oplossing gevonden. Zakelijk 4G is een razendsnelle mobiele internetverbinding waarmee je snelheden haalt tot 150/50Mbit, zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

 

 

Deze bedrijven gingen jou voor: