IT bedrijf Breda

Eigen support team

Digitaliseer je werkomgeving

Samen voor de beste oplossing

IT Beheer WijhelpenMKB

Welke online werkplek in Breda?

Je kan uit twee soorten online werkplekken kiezen voor jouw MKB-bedrijf in Breda: Microsoft 365 of een eigen serveromgeving. Beide online werkplekken maken je werkzaamheden flexibeler, je kan veilig werken en je kan altijd bij je bestanden.

Met een Microsoft 365 werkplek werk je met alle Office-applicaties. De online werkplek is beveiligd door de beveiligingsmaatregelen van Microsoft. Dit is de meeste gekozen online werkplek door MKB-bedrijven binnen Microsoft.

Een online werkplek via de server, wordt opgezet in ons eigen serverpark. Al je bestanden en programma’s staan op de server en deze worden beveiligd door onze geavanceerde Cyber Security oplossingen.

Private Cloud op maat

WijhelpenMKB voorziet je van een nieuwe manier van werken in de omgeving van Breda. Een Cloud-werkplek is een op maat gemaakte digitale werkplek. Deze digitale werkplek is volledig naar jouw wensen ingericht. Toegankelijkheid, flexibiliteit en veiligheid komen hierin samen en dit zorgt dat jouw team zo efficiënt mogelijk digitaal kan werken.

We beschikken over een eigen serverpark waardoor je een eigen serveromgeving krijgt. Het voordeel hiervan is dat je geen dure investering hoeft te doen. Jouw serveromgeving beschikt over professionele beveiliging en privacy wordt gewaarborgd. Onze private Cloud helpt jouw MKB-bedrijf in Breda vooruit.

Altijd en overal bereikbaar

Met de VoIP-telefonieoplossingen van WijhelpenMKB ben je niet meer gebonden aan jouw fysieke locatie in Breda. Je bent altijd en overal bereikbaar. Onze VoIP-telefonieoplossingen worden volledig op jouw wensen afgestemd. Naast bellen, bieden we ook functionaliteiten aan zoals welkomstbandjes, keuzemenu’s en wachtrijen. Dit zorgt niet alleen voor een betere bereikbaarheid, maar ook voor een optimalisatie in communicatie voor jouw bedrijf en klanten.

De VoIP-telefonieoplossingen van WijhelpenMKB zorgen voor flexibiliteit, maatwerk, integratie met Microsoft Teams en extra functionaliteiten voor een professionelere

Optimaal netwerkbeheer voor jouw bedrijf

Een optimaal functionerend netwerk is belangrijk voor het succes van jouw MKB-bedrijf in Waalwijk. Onze IT-specialisten zorgen dat ieder onderdeel van jouw netwerk up-to-date is. Denk hierbij aan routers, telefoons en wifi-access points. Wij monitoren jouw netwerk 24/7 om proactief te reageren op storingen of prestatieproblemen. WijhelpenMKB zorgt altijd voor een doeltreffende respons zodat jij hier als ondernemer geen problemen aan ondervindt. Wij helpen jouw MKB-bedrijf vooruit!

IT beheer Breda

WijhelpenMKB helpt jouw bedrijf vooruit met goed presterende en soepel werkende IT-systemen. Als IT-partner zorgen we ervoor dat jouw systemen optimaal presteren, goed beveiligd zijn en dat bedrijfsprocessen soepel verlopen. Zo kan jij de focus houden op het ondernemen in de omgeving van Breda. Het uitbesteden van IT-beheer aan WijhelpenMKB is een efficiënte, kosteneffectieve en slimme keuze.

Voordelen van IT-beheer bij WijhelpenMKB:

  • Geen zorgen om je IT-omgeving
  • Jouw bedrijf is altijd operationeel
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Jouw IT-omgeving is 24/7 up-to-date
  • IT-oplossingen op maat