Zakelijk internet

WIJ REGELEN SUPERRRSNEL ZAKELIJK INTERNET

Snel internet

Betrouwbaar netwerk

Alle providers mogelijk

Beveiligd tegen indringers

Optimale internetoplossingen: volledig ontzorgd door WijhelpenMKB

Bij WijhelpenMKB begrijpen we dat een stabiele en snelle internetverbinding cruciaal is voor het succes van jouw onderneming, zodat jij en je personeel ongestoord jullie werkzaamheden kunnen uitvoeren. Er zijn gelukkig heel wat zakelijke internetproviders waar jij je bij aan kunt sluiten. Door de vele aanbieders kan het onoverzichtelijk en onduidelijk worden wat voor soort verbinding, abonnement en provider het beste past bij de behoeftes van jouw MKB-bedrijf. WijhelpenMKB kan jou hierin de helpende hand toereiken.

Zakelijke internetverbindingen: maatwerk voor jouw bedrijf!

Het aanbod van zakelijke internetverbindingen is divers, variërend van ADSL en VDSL tot BVVDSL, 4G en zakelijk glasvezel. Elke verbinding heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de keuze hangt af van verschillende factoren binnen en rondom jouw bedrijf. WijhelpenMKB biedt een persoonlijk adviesgesprek waarin we de mogelijkheden van beperkt of onbeperkt zakelijk internet vergelijken, om zo tot de optimale keuze te komen. We brengen jouw behoeften in kaart en leggen uit hoe wij je kunnen ondersteunen bij het afsluiten en implementeren van zakelijk internet.

Complete inrichting van
jouw netwerk

Wij streven naar een allesomvattende service, waardoor je altijd kunt genieten van uitstekend internet in jouw pand, zowel via de kabel als wifi. Onze focus ligt op jouw gemak en succes, met aandacht voor:

Patchkast

We zorgen voor een georganiseerde en efficiënte patchkast, waarin alle bekabeling overzichtelijk is aangesloten

Firewalls/routers

Krachtige firewalls en routers worden geïmplementeerd om de netwerkbeveiliging te waarborgen

Switches

We zorgen voor de juiste switches om het netwerkverkeer soepel te laten verlopen

Patchpunten

Strategisch geplaatste patchpunten zorgen voor flexibiliteit en connectiviteit binnen het pand

Accesspoints

We implementeren accesspoints voor een optimale wifi-dekking, waardoor medewerkers overal snel en betrouwbaar draadloos kunnen werken

Internetaansluitingen

Verschillende internetaansluitingen worden op maat geconfigureerd om aan de specifieke behoeften van het bedrijf te voldoen

De voordelen van zakelijk internet via WijhelpenMKB

24/7 monitoring van jouw netwerk

Een aanspreekpunt voor jouw organisatie

Overal razendsnel internet

Optimaal ingericht netwerk

WijhelpenMKB: jouw partner in zakelijk internet

Bij WijhelpenMKB begrijpen we dat ondernemers niet altijd de tijd hebben om de beste zakelijke verbinding te achterhalen. Daarom nemen we het regelen van zakelijk internet volledig uit handen. Gebaseerd op jouw wensen en de behoeften van je personeel en bedrijf vergelijken wij zakelijke internetaanbieders en presenteren we de beste providers, netwerken, en verbindingen. Onze netwerkbeheerders installeren en implementeren de verbinding naadloos met jouw internet en interne netwerk, waardoor je direct aan de slag kunt.

Optimalisatie van het interne netwerk!

Onze specialisten kijken niet alleen naar de externe verbinding, maar optimaliseren ook graag jouw interne netwerk. We zorgen voor de juiste invulling van het netwerk, monitoren dit 24/7, en sturen bij indien nodig. Bij WijhelpenMKB installeren we uitsluitend A-merk modems, routers, WiFi-punten, netwerkswitches, en 4G-routers, zodat je kunt profiteren van hoogwaardige apparatuur.

Wil je volledig ontzorgd worden op het gebied van zakelijk internet? WijhelpenMKB zoekt de beste zakelijke internetoplossing voor je uit, installeert en implementeert deze, en verbetert jouw interne netwerk.

Meer weten? Plan een gratis adviesgesprek voor zakelijk internet voor jouw MKB-bedrijf!