• Home
  • E
  • Backups & beveiliging

Backups & beveiliging

WIJ MAKEN HET VEILIG

Minimaliseer risico op datalekken

Geavanceerde cyber security

Dagelijkse back-ups

24/7 monitoring

IT-beveiliging op maat voor MKB-bedrijven

Hoe goed is jouw bedrijf beschermd tegen de steeds toenemende dreiging van cybercriminaliteit? In de hedendaagse zakenwereld, waar jouw bedrijf sterk afhankelijk is van IT-systemen en data, is een doortastende IT-beveiliging essentieel om veerkrachtig te blijven tegen online bedreigingen. WijhelpenMKB biedt een uitgebreide Back-up & Security dienst, speciaal ontworpen om jouw IT-beveiliging te versterken zonder gedoe. Variërend van het instellen van een beveiligingsnetwerk tot het uitvoeren van grondige veiligheidsscans en het optimaliseren van jouw IT-beveiliging.

Eindpuntbeveiliging voor een sterke verdediging

Jouw bedrijf verdient een krachtige bescherming tegen cybercriminelen, en eindpuntbeveiliging is de sleutel tot succes. Bij WijhelpenMKB richten we ons op de beveiliging van individuele apparaten zoals computers, laptops en mobiele apparaten, zodat elk ‘eindpunt’ in jouw netwerk volledig beschermd is tegen mogelijke bedreigingen. Onze geavanceerde antivirussoftware en beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat elk apparaat binnen jouw bedrijfsnetwerk optimaal beveiligd is, zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken.

Monitoring voor
proactieve beveiliging

Een proactieve benadering van beveiliging is van groot belang in de snel veranderende wereld van cyberdreigingen. Onze monitoringdienst houdt 24/7 toezicht op jouw IT-omgeving, detecteert ongebruikelijke activiteiten en reageert direct op mogelijke bedreigingen. Met geavanceerde technologieën, zoals Endpoint Detection and Response (EDR), identificeren en neutraliseren we potentiële gevaren nog voordat ze schade kunnen toebrengen aan jouw bedrijf.

De voordelen van de back-up & beveiliging van WijhelpenMKB

Weerbaar tegen cybercriminaliteit

24/7 monitoring van alle apparaten

Dagelijkse back-ups van alle bestanden

Pro-actief update beleid

Jouw IT-omgeving veilig, dat wil jij toch ook?

Onze ervaren IT-specialisten werken uitsluitend met de beste en krachtigste antivirussoftware, firewalls en back-upsystemen. Ze voorzien je van deskundig advies over de stappen die nodig zijn om jouw beveiliging op orde te brengen en te houden. Naast advies kunnen we ook het volledige beveiligingsproces op ons nemen, inclusief frequente zakelijke back-ups om ervoor te zorgen dat jou en je medewerkers nooit alles verliezen bij een calamiteit.