fbpx

Over ons: WijhelpenMKB.nl

Duidelijke en complete IT voor het MKB!

Contact

Duidelijkheid in een onduidelijke markt.

WijhelpenMKB.nl ontzorgt de MKB ondernemer volledig op het gebied van IT. Ons doel is om de steeds ingewikkelder wordende IT markt te verduidelijken voor het MKB bedrijf. Lastige en onduidelijke IT problemen mogen jou daar niet bij in de weg staan. WijhelpenMKB.nl ontzorgt jou als ondernemer en jouw bedrijf doormiddel van een complete en stabiele IT omgeving zo dat jij je bezig kan houden met dat geen dat je het liefste doet, ondernemen!

 

Totaal pakketten.

WijhelpenMKB.nl heeft op basis van ervaring in de markt verschillende complete IT pakketten samengesteld. Wij bieden zowel hardware als service pakketten aan naar bedrijfsgrootte. Van ZZP pakket tot aan een MKB-premium pakket voor bedrijven met meer dan 10 medewerkers. Aan elk type MKB bedrijf is er gedacht, ben jij benieuwd wat WijhelpenMKB.nl voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

Diensten, hardware en service.

Naast de totaal pakketten leveren wij ook losse dienstverleningen, hardware en service. WijhelpenMKB.nl heeft op ieder IT vraagstuk een antwoord! Van complexe software oplossingen tot aan het leveren van complete werkplekken, wij kunnen je helpen. Ook ondersteunen wij bedrijven bij storingen en gebruikersvragen. Heb jij een IT vraagstuk ? Onze supportafdeling staat voor je klaar!

 

Jouw alles-in-1 IT partner.

WijhelpenMKB.nl staat voor duidelijkheid daarom vinden wij het belangrijk dat jij voor al je IT vragen bij 1 partner terecht kan. WijhelpenMKB.nl biedt volledige IT pakketten waardoor jij maar 1 partner nodig hebt. Ook op jouw administratie besparen wij tijd! Je ontvangt geen aparte facturen per dienstverlening of product maar een alles-in-1 factuur. Interesse in een alles-in-1 IT partner? Neem contact met ons op.

 

Partners:

Deze bedrijven gingen jou voor: