WijhelpenMKB altijd vooruit

Zodat jij zorgeloos kunt ondernemen

Profiteer van zorgeloos ondernemen met WijhelpenMKB. Wij ontzorgen jouw MKB-bedrijf, zodat jij kan genieten van zorgeloos ondernemen zonder te verdwalen in technische details. Dit doen we door middel van complete & betrouwbare IT-oplossingen die afgestemd zijn op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Ons team van ervaren specialisten staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat jouw IT-omgeving optimaal functioneert.

Het ontstaan van WijhelpenMKB

WijhelpenMKB is ontstaan vanuit de passie voor IT en het ondersteunen van MKB-bedrijven bij vraagstukken. Lorenzo Grandia en Jeff van Eersel zagen vanuit hun werkzaamheden binnen de printbranche, een niet transparante werkwijze binnen de IT-markt. Hierdoor kwamen zij op het idee om MKB-bedrijven te gaan helpen met transparante en betrouwbare IT-oplossingen die het MKB vooruit helpen.

Begin 2020 werden de plannen gemaakt om WijhelpenMKB op te richten. Het doel van Lorenzo en Jeff is om duidelijke en complete IT te leveren voor het MKB. Zo begonnen zij in oktober 2020 met een compleet en helder dienstenpakket, van glasvezelaansluiting tot aan compleet beveiligde (online) werkplek met telefonie. Alles op maat voor het MKB. Door de jaren heen is WijhelpenMKB uitgegroeid tot een volwaardig all-in IT-partner voor het MKB met oplossingen op het gebied van Hard- en software. Het team van WijhelpenMKB is gegroeid en inmiddels werkt WijhelpenMKB met een team van 4 specialisten. Als Microsoft Solutions Partner en ICT waarborgpartner helpt WijhelpenMKB inmiddels ruim 180 MKB-bedrijven gevestigd in heel Nederland vooruit.

Jouw voordelen bij WijhelpenMKB

Alles-in-1 IT-partner

Profiteer van een optimale IT-omgeving die afgestemd is op jouw MKB-bedrijf.

Volledige ontzorging

Je bent verzekerd van o.a. een snelle internetverbinding en een geoptimaliseerde online werkplek. Wij ontzorgen in het hele land MKB-bedrijven van 1 tot 250 gebruikers. Dit allemaal vanuit onze vestiging in Waspik.

Zorgeloze IT-oplossingen

Wij zorgen dat jij kan genieten van de voordelen zonder te hoeven worstelen met complexe IT-vraagstukken.

Wij zorgen ervoor dat lastige en onduidelijke IT-problemen jou niet in de weg staan. Dit betekent jou vooruithelpen door middel van:

  • Persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor oplossingen op maat.
  • Geen gedoe met tussenpersonen. Verzekerd van direct contact zonder omwegen.
  • Eigen support portal. Via ons eigen support portal krijg je snelle en efficiënte ondersteuning wanneer je het nodig hebt.
  • Duidelijke administratie. Houd overzicht met een duidelijke administratie zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is.
  • 24/7 ondersteuning. Onze IT-specialisten zijn altijd beschikbaar, zodat problemen direct aangepakt worden.

Wij helpen je vooruit

Benieuwd hoe wij jouw MKB-bedrijf vooruit helpen?
Neem dan contact met ons op!

Lorenzo Grandia

Lorenzo

Helpt je graag met
Certificaten
Microsoft Enterprise Administrator badge CCNA Routing and Switching

Ryan vermeulen

Ryan

Helpt je graag met
Certificaten
Microsoft Enterprise Administrator badge CompTIA A+

Storm Verhees