IT bedrijf Waalwijk

Eigen support team

Digitaliseer je werkomgeving

Samen voor de beste oplossing

IT Beheer WijhelpenMKB

Online werkplek in Waalwijk

Met een online werkplek werk je altijd en overal veilig in Waalwijk. Een online werkplek bied je veel vrijheid en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat jij het meeste uit je werk kan halen. Je hebt altijd toegang tot alle bestanden, e-mails en programma’s.

Een paar voordelen van online werkplekken zijn

Jouw complete werkplek online in de omgeving van Waalwijk en overal daarbuiten

Online werken op de snelste en betrouwbaarste hardware

Eigen software en bestanden overal bij de hand

Al vanaf 1 gebruiker mogelijk

Printsolutions in Waalwijk

Onze printoplossingen helpen jou vooruit in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het behalen van voordelen. Met onze print solutions kan jij je blijven focussen op jouw MKB-bedrijf in Waalwijk en wij regelen de rest. Je wordt volledig ontzorgt en hoeft je geen zorgen te maken over het beheer, de beveiliging en de opslag van documenten.

WijhelpenMKB is thuis in Papercut MF. Deze tool biedt een geavanceerde oplossing voor afdrukbeheer en tilt je afdrukprocessen naar een hoger niveau. Je scanprocessen optimaliseerd je met Umango. Dit is een tool voor het snel scannen en converteren van batches documenten naar het juiste bestandsformaat.

Optimaal netwerkbeheer voor jouw bedrijf

Een optimaal functionerend netwerk is belangrijk voor het succes van jouw MKB-bedrijf in Waalwijk. Onze IT-specialisten zorgen dat ieder onderdeel van jouw netwerk up-to-date is. Denk hierbij aan routers, telefoons en wifi-access points. Wij monitoren jouw netwerk 24/7 om proactief te reageren op storingen of prestatieproblemen. WijhelpenMKB zorgt altijd voor een doeltreffende respons zodat jij hier als ondernemer geen problemen aan ondervindt. Wij helpen jouw MKB-bedrijf vooruit!

Bedrijfsprocessen optimaliseren met microsoft 365

WijhelpenMKB is toegewijd aan het bieden van innovatieve oplossingen die integreren met de behoeften van jouw MKB-bedrijf in Waalwijk. We zorgen dat je optimaal kan werken met Microsoft-applicaties zoals Word, PowerPoint en Excel. Daarnaast bieden de beveiligingsmaatregelen van Microsoft 365 een geavanceerde beveiliging. In combinatie met extra beveiligingspakketten, zorgen wij voor een optimale cyber security van jouw MKB-bedrijf.

We zijn ook Microsoft Partner Modern Work en gaan verder dan alleen de implementatie van Microsoft 365. Onze medewerkers zijn gecertificeerd door Microsoft en zo kunnen we een volledige service bieden om Microsoft 365 op maat toe te passen en al jouw vragen over Microsoft 365 beantwoorden.