IT bedrijf Tilburg

Eigen support team

Digitaliseer je werkomgeving

Samen voor de beste oplossing

IT Beheer WijhelpenMKB

Bedrijfsprocessen optimaliseren met Microsoft 365

WijhelpenMKB is toegewijd aan het bieden van innovatieve oplossingen die integreren met de behoeften van jouw MKB-bedrijf in Tilburg. We zorgen dat je optimaal kan werken met Microsoft-applicaties zoals Word, PowerPoint en Excel. Daarnaast bieden de beveiligingsmaatregelen van Microsoft 365 een geavanceerde beveiliging. In combinatie met extra beveiligingspakketten, zorgen wij voor een optimale cyber security van jouw MKB-bedrijf.

We zijn ook Microsoft Partner Modern Work en gaan verder dan alleen de implementatie van Microsoft 365. Onze medewerkers zijn gecertificeerd door Microsoft en zo kunnen we een volledige service bieden om Microsoft 365 op maat toe te passen en al jouw vragen over Microsoft 365 beantwoorden.

Private cloud oplossingen in Tilburg

Onze private Cloud oplossingen helpen jouw MKB-bedrijf vooruit in een veilige, gepersonaliseerde en flexibele digitale werkomgeving. Wanneer je werkt in de Cloud, kan je zorgeloos werken zonder hinder van de traditionele IT-infrastructuur. Je hebt toegang tot je programma’s en bestanden, allemaal binnen handbereik in je eigen Cloud-omgeving. Via een icoontje op je desktop of laptop kan je inloggen en zo heb je altijd direct toegang tot je eigen online werkplek.

Backups en beveiliging in Tilburg

Wij richten ons op de beveiliging van individuele apparaten zoals computers, laptops en mobiel. Met onze geavanceerde antivirussoftware en beveiligingsmaatregelen zijn al jouw apparaten optimaal beveiligd tegen mogelijke bedreigingen. Ons uitgebreide Securitypakket zorgt ervoor dat jouw IT-beveiliging versterkt wordt. Dit omvat onder andere het instellen van een beveiligingsnetwerk en het uitvoeren van veiligheidsscans.

Voordelen van back-up en beveiliging bij WijhelpenMKB:

  • Beveiligingsplan op maat
  • Gespecialiseerd in IT voor het MKB
  • Volledige installatie en implementatie door onze IT-specialist

Zorgeloos IT beheer

Als MKB-bedrijf wil je ontzorgd worden in IT-systemen en netwerken. Wij bieden een allesomvattende oplossing voor IT-beheer en nemen het netwerk- en systeembeheer voor onze rekening. We onderhouden de IT-infrastructuur en voorzien jouw IT-processen van de nodige optimalisaties. Als specialist in IT voor het MKB, begrijpen we de behoeften van jouw MKB-bedrijf. Samen bespreken we alle wensen en bieden we een oplossing op maat. Altijd betaalbaar en efficiënt. 

Voordelen van IT-beheer bij WijhelpenMKB:

  • We zijn gespecialiseerd in IT voor het MKB
  • We monitoren 24/7 jouw IT-omgeving
  • Al jouw IT onder één dak
  • Het is tijd- en kostenefficiënt
  • Overzichtelijke maandelijkse kosten