Netwerkbeheer

WIJ HELPEN JOUW BEDRIJF ALTIJD VOORUIT!

Overal snel internet

Eigen support team

A-merk netwerkapparatuur

Beveiligd tegen cybercriminelen

Optimaal netwerkbeheer voor het MKB

WijhelpenMKB helpt jou vooruit met netwerkbeheer. Een goed functionerend netwerk is erg belangrijk voor het succes van jouw MKB-bedrijf. Het gaat verder dan alleen het beheren van hardware. Het zorgt er ook voor dat de digitale interactie binnen jouw bedrijf wordt gewaarborgd omtrent veiligheid, betrouwbaarheid en doelmatigheid. Zo maak jij gebruik van een optimaal functionerend netwerk.

Compleet beheer van netwerkapparatuur

Wij nemen het volledige beheer van jouw netwerkapparatuur voor onze rekening. Dit omvat een grote diversiteit aan essentiële onderdelen, zoals routers, wifi-access points, firewalls, switches, telefoons en patchkasten. Onze IT-specialisten zorgen ervoor dat ieder component van jouw netwerk up-to-date is. Jouw MKB-bedrijf profiteert nu van een betrouwbare digitale infrastructuur.  

 

Veiligheid als prioriteit

Een goede beveiliging binnen jouw bedrijf is van groot belang in de snel ontwikkelende wereld van cybercriminaliteit. Door jouw netwerk te laten beveiligen met geavanceerde beveiligingsprotocollen, zorg je ervoor dat jouw netwerk te allen tijde goed beschermd is. Wij staan klaar om jouw netwerk te beveiligen tegen de nieuwste bedreigingen. Denk hierbij aan het detecteren van malware, het waarborgen van de privacy met betrekking tot jouw bedrijfsgegevens en het voorkomen van ongeautoriseerde toegang. 

24/7 monitoring van jouw netwerk

Netwerkproblemen kunnen van invloed zijn op je bedrijfsvoering. Het is daarom van belang om mogelijke netwerkproblemen tijdig te identificeren. Door de netwerkapparatuur 24/7 te monitoren, kan er proactief gereageerd worden op storingen, prestatieproblemen of eventuele verdachte activiteiten. Wij zorgen ervoor dat we altijd snel en effectief ingrijpen, zodat jij hier geen problemen aan ondervindt en door kan met jouw werk als ondernemer.  

Mocht er zich een verdachte situatie voordoen, ondernemen we direct actie. Onze specialisten weten hoe ze potentiële bedreigingen moeten identificeren en aanpakken. Wij zorgen altijd voor een doeltreffende respons. Of het nu gaat om een poging tot data-inbraak of om ongebruikelijke netwerkactiviteit.

Waaromk kiezen voor WijhelpenMKB?

Expertise in MKB-netwerken

Wij begrijpen de specifieke behoeften van MKB-bedrijven en passen onze netwerkoplossingen hierop aan.

Betrouwbaar & up-to-date

Wij zorgen ervoor dat jouw netwerk betrouwbaar is en voorzien is van de nieuwste updates en beveiliging.

24/7 monitoring

Onze IT-specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Uitbesteden van het netwerkbeheer? Neem vrijblijvend contact op!

WijhelpenMKB zorgt ervoor dat jouw netwerk optimaal presteert en beveiligd is. Neem contact met ons op voor meer informatie!