Online werkplekken

WIJ LATEN HET OVERAL WERKEN

Microsoft Solutions Partner

Alle bestanden veilig op een plek

Maandelijks opzegbaar

Eigen support team

Altijd en overal veilig werken

Als ondernemer denk je vast weleens na over de toekomst van het werken. Wij begrijpen deze vraag, zeker gezien de voortdurende veranderingen in de manier waarop we werk benaderen. Flexibiliteit en de mogelijkheid om op afstand te werken zijn steeds belangrijker geworden. Voor jou als MKB’er is het essentieel om effectief op deze behoeften in te spelen. De groeiende trend van altijd en overal veilig kunnen werken, benadrukt hoe belangrijk het is om een veilige en betrouwbare online werkomgeving te hebben. Dit wordt steeds crucialer voor het succes van jouw bedrijf.

Hoe profiteer jij van online werkplekken?

Online werkplekken bieden jou en je team veel vrijheid en flexibiliteit. Zo haal jij het meeste uit je werk. Met een online werkplek heb je altijd toegang tot al jouw bestanden, programma’s en e-mails waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een computer of laptop, internetverbinding en een account om in te loggen. Jouw online werkplek kan overal zijn: thuis in de tuin, bij jouw klant op locatie of gewoon op kantoor. Online werken opent de deuren naar oneindig veel mogelijkheden. Jouw online werkplekken zijn altijd veilig in de Cloud.

Altijd vooruit met jouw
online werkplek

Jouw online werkplek wordt volledig ingericht op basis van jouw wensen en behoeften. Wij richten deze volledig voor je in, zodat jij de focus kan houden op het ondernemen. Een online werkplek is geschikt voor ieder bedrijf dus ook voor jouw MKB-bedrijf. Je kan kiezen voor een online werkplek via Microsoft 365 of een uitgebreide eigen serveromgeving. Jouw online werkplek kan al vanaf 1 gebruiker ingericht worden door ons.

WijhelpenMKB helpt je vooruit met jouw online werkplekken. Je kan altijd zorgeloos werken doordat jouw online veiligheid gewaarborgd wordt met behulp van onze veilig en snelle servers in Nederland. Onze werkplekken wordt standaard geleverd met 100GB per gebruiker. Heb je meer GB nodig? Wij upgraden dit kosteloos zodat jij meer uit jouw online werkplek kan halen.

De voordelen van onze online werkplekken

Altijd en overal (online) werken

Inloggen vanaf elk mogelijk apparaat

Effectief en efficiënt samenwerken

Veiligheid gegarandeerd

Microsoft 365 werkplek of een eigen serveromgeving?

Het grootste verschil tussen een online werkplek van Microsoft 365 of een eigen online omgeving is, dat bij een eigen omgeving jouw online werkplekken volledig worden overgezet op onze servers. Bij een eigen serveromgeving heb je dan ook geen zware hardware nodig, doordat je op een soort externe computer werkt.

Beide online werkplekken hebben zijn voordelen voor jou als MKB-bedrijf. Je werkzaamheden worden een stuk flexibeler, je kan altijd en overal bij alle bestanden en je kan altijd veilig werken. Daarnaast geven onze online werkplekken in de serveromgeving je extra flexibiliteit doordat je alleen maar een computer of laptop, internetverbinding en een account nodig hebt. De voordelen per online werkplek op een rijtje.

 

De voordelen van een Microsoft 365 werkplek

Vertrouwde office applicaties

Je werkt met de vertrouwde Office-applicaties zoals Word, Excel, Outlook, Teams en Powerpoint

Alles bij de hand

Je kan altijd bij alle documenten via SharePoint en persoonlijke documenten opslaan in OneDrive

Beste keus voor MKB-ers

Het is de meest gebruikte werkplek door MKB’ers binnen Microsoft

Goede beveiliging

Jouw online werkplek is goed beveiligd door de beveiligingsmaatregelen binnen Microsoft

Extra mogelijkheden

Onze Microsoft 365 werkplek is uit te breiden met tal van andere software oplossingen

De voordelen van werken in de private cloud

Ons serverpark

Jouw online serveromgeving wordt opgezet in ons eigen serverpark

Remote werken

Je krijgt een icoontje op jouw desktop waarop je via een remote verbinding kan inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord

Optimaal beveiligd

De servers worden beveiligd door onze geavanceerde Cyber Security oplossingen. Deze worden dagelijks geback-upt en beheerd door ons. 

Alles binnen handbereik

Alles wat je nodig hebt aan bestanden en programma’s zijn beschikbaar op de server

Uitgebreide oplossingen

De online serveromgeving wordt voornamelijk gebruikt voor programma’s die nog niet in de Cloud draaien en op een server geïnstalleerd moeten worden