IT bedrijf Waspik

Eigen support team

Digitaliseer je werkomgeving

Samen voor de beste oplossing

Zorgeloos IT beheer in Waspik

Als MKB-bedrijf wil je ontzorgd worden in IT-systemen en netwerken. Wij bieden een allesomvattende oplossing voor IT-beheer en nemen het netwerk- en systeembeheer voor onze rekening. We onderhouden de IT-infrastructuur en voorzien jouw IT-processen van de nodige optimalisaties. Als specialist in IT voor het MKB, begrijpen we de behoeften van jouw MKB-bedrijf. Samen bespreken we alle wensen en bieden we een oplossing op maat. Altijd betaalbaar en efficiënt.

Voordelen van IT-beheer bij WijhelpenMKB:

  • We zijn gespecialiseerd in IT voor het MKB
  • We monitoren 24/7 jouw IT-omgeving
  • Al jouw IT onder één dak
  • Het is tijd- en kostenefficiënt
  • Overzichtelijke maandelijkse kosten

Systeembeheer in Waspik

Een goed functionerend IT-systeem is van groot belang voor jouw MKB-bedrijf in Waspik. WijhelpenMKB is jouw partner in systeembeheer. Wij beheren alle systemen zoals software, servers of laptops en dat 24/7. Zo kan jij genieten van alle aspecten van een goed functionerende IT-omgeving.

Naast systeembeheer, richten we ook volledige systemen in voor MKB-bedrijven. Dit kan zijn, het inrichten van een nieuwe online werkplek of het inrichten van laptops. Zo is jouw bedrijfsomgeving altijd voorzien van een vlekkeloze integratie.

Zakelijke internetverbinding

Wij nemen het regelen van zakelijk internet volledig uit jouw handen. Aan de hand van jouw wensen en behoeften, vergelijken we zakelijke internetaanbieders en adviseren je hierin. Onze netwerkspecialisten installeren de zakelijke verbinding en implementeren deze met jouw interne netwerk en internet. Jij kan direct aan de slag 

Onze allesomvattende service bevat onder andere de inrichting en plaatsing van patchkasten, routers, access points en internetaansluitingen. Wij verzekeren je van uitstekend internet binnen jouw MKB-bedrijf in Waspik.   

Online werkplek in Waspik

Met een online werkplek werk je altijd en overal veilig in Waspik. Een online werkplek bied je veel vrijheid en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat jij het meeste uit je werk kan halen. Je hebt altijd toegang tot alle bestanden, e-mails en programma’s.

Een paar voordelen van online werkplekken zijn:

  • Jouw complete werkplek online in de omgeving van ‘plaatsnaam’ en overal daarbuiten
  • Eigen software en bestanden overal bij de hand
  • Online werken op de snelste en betrouwbaarste hardware
  • Al vanaf 1 gebruiker mogelijk