VoIP telefonie

WIJ HELPEN JOU ALTIJD VOORUIT!

Overal bereikbaar

Vast en mobiel

Integratie met Microsoft

Eigen support

Probleemloze telefonie voor ondernemers:
Altijd en overal bereikbaar

Ontdek de kracht van VoIP telefonie – een begrip dat je vast weleens hebt gehoord, maar wat betekent het eigenlijk en wat kan het voor jou als ondernemer betekenen? VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, wat vrij vertaald betekent dat je via internet kunt bellen. Voor bedrijven brengt VoIP telefonie aanzienlijke voordelen met zich mee, waarvan de kostenbesparing tot wel 70% een van de grootste is.

In de dynamische wereld van ondernemen is bereikbaarheid essentieel. Bij WijhelpenMKB begrijpen we dat telefonie meer is dan alleen gesprekken voeren; het gaat om flexibiliteit, maatwerk en naadloze integratie in jouw bedrijfsvoering. Onze VoIP-telefonieoplossingen bieden de mogelijkheid voor vaste telefonie, mobiele telefonie, integratie van vast en mobiel, en bellen via Microsoft Teams, waarmee we de bereikbaarheid van ondernemers en hun teams optimaliseren.

Altijd en overal bereikbaar met VoIP telefonie?

Met onze VoIP-telefonieoplossingen ben je niet langer gebonden aan een fysieke locatie. Of je nu onderweg bent, thuis werkt of op kantoor zit, je blijft altijd en overal bereikbaar. De flexibiliteit van vaste telefonie, mobiele telefonie en de naadloze integratie met Microsoft Teams biedt een scala aan mogelijkheden om in contact te blijven met klanten, partners en collega’s.

Maatwerk oplossingen voor jouw behoeften

Bij WijhelpenMKB geloven we in maatwerk. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, stemmen wij onze VoIP-telefonieoplossingen af op jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor een integratie van vast en mobiel op één abonnement, bellen via een vaste telefoon, of de modernere aanpak via een mobiele app of desktopapplicatie, wij zorgen ervoor dat het aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Veelzijdige functionaliteiten voor optimale communicatie

Met onze VoIP-oplossingen gaan we verder dan alleen bellen. We bieden diverse functionaliteiten zoals wachtrijen, keuzemenu’s, welkomstbandjes en meer. Hiermee optimaliseren we niet alleen jouw bereikbaarheid, maar ook de communicatie-ervaring voor zowel jou als ondernemer als voor jouw klanten.

De voordelen van onze VoIP telefonie

Flexibiliteit

Overal bereikbaar ongeacht de locatie vanaf waar je werkzaam bent

Maatwerk

Maatwerk oplossingen afgestemd op jouw specifieke behoeften

Microsoft Teams

Efficiënte communicatie via het platform dat jouw bedrijf al gebruikt

Functionaliteiten

Creëer een professionele telefoonervaring met geavanceerde functies

Klaar voor probleemloze telefonie?

Dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers hebben wij altijd de meest geschikte VoIP oplossing voor jouw onderneming in huis! Of je nu kiest voor een complete oplossing vanaf 1 gebruiker of voor onbeperkt bellen of vast-mobiele integratie, onze oplossingen zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Zo zit je niet jarenlang vast en heb je de flexibiliteit om gebruikers maandelijks toe te voegen of te verminderen. Bovendien werken al onze VoIP oplossingen naadloos samen met onze online werkplekken.

WijhelpenMKB staat klaar om jouw telefonie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de voordelen van VoIP-telefonie en zorg ervoor dat jij, je medewerkers en je bedrijf altijd en overal bereikbaar zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ervaar de vrijheid van probleemloze telefonie.