Systeembeheer

WIJ HELPEN JOUW BEDRIJF VOORUIT!

Microsoft Solutions Partner

Eigen support team

Volledig beheerde IT-omgeving

Pro-actieve monitoring

Efficiënt systeembeheer voor MKB-bedrijven

Een goed functionerend IT-systeem is van groot belang voor jouw MKB-bedrijf. WijhelpenMKB zorgt ervoor dat al jouw systemen optimaal samenwerken, zodat jij je kan blijven focussen op het ondernemen en vooruit kan met alle systemen. Een goed systeembeheer is meer dan alleen het technische aspect. Systeembeheer gaat ook om het optimaliseren van de volledige digitale omgeving van jouw MKB-bedrijf.

Beheer van diverse systemen

We beheren alle systemen zoals software van Microsoft, servers, computers, laptops of printers. Dit zorgt ervoor dat jij kan genieten van alle aspecten van een betrouwbare en goed functionerende IT-omgeving.

 

Proactieve monitoring

Wij houden al jouw apparaten 24/7 in de gaten met onze geavanceerde monitoringssoftware. Zo kunnen we problemen snel identificeren, zonder dat ze jouw bedrijfsvoering beïnvloeden en kan jij je bezighouden met het ondernemen. Bij prestatieproblemen, hardware storingen of andere onregelmatigheden wordt er direct ingegrepen om verstoringen tot een minimum te beperken, zodat jij zonder problemen vooruit kan.

Verder zorgen we ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn. Dit gaat van belangrijke software-updates tot de implementatie van een goede beveiliging. We houden alles nauwlettend in de gaten voor jou als MKB’er. Jouw bedrijfsgegevens zijn altijd veilig door het goed inrichten van back-ups en diverse beveiligingsmaatregelen.

Volledige inrichting en ondersteuning

Naast systeembeheer, richten we ook volledige systemen in voor onze klanten. Denk hierbij aan het volledig inrichten van laptops of het opzetten van nieuwe online werkplekken. Jouw bedrijfsomgeving is altijd voorzien van een vlekkeloze integratie. Is er een storing? Wij staan klaar om deze zo snel mogelijk op te lossen voor je, zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is voor jou.

WijhelpenMKB als partner in systeembeheer!

Microsoft Partner

Ons team is gespecialiseerd in het beheren van Microsoft-software. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf perfect integreert in een vertrouwde digitale omgeving.

Volledige IT-ontzorging

Wij nemen het volledige systeembeheer uit handen zodat jij je kan richten op jouw MKB-bedrijf en vooruit kan.

Proactieve monitoring

Onze proactieve monitoring zorgt ervoor dat we voorspellend onderhoud kunnen uitvoeren. Daarnaast zorgt onze snelle reactie ervoor dat downtime wordt geminimaliseerd.

Wil jij jouw it-omgeving uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op!

Met WijhelpenMKB kies je voor een partner die begrijpt hoe belangrijk een goed functionerend IT-systeem is voor jouw MKB-bedrijf. Vraag direct een offerte aan!