fbpx

Zakelijke telefonie Waalwijk

Advies aanvragen

Maak kennis met zakelijke telefonie in Waalwijk

Als het aankomt op zakelijke telefonie in Waalwijk ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van de beste VoIP telefonie in Waalwijk is het mogelijk om op een eenvoudige wijze over een zakelijk nummer te beschikken. Dit maakt het een perfecte aanvulling voor alle bedrijven die privé en zakelijk gescheiden willen houden. We begrijpen maar al te goed dat lang niet iedereen bekend is met het afsluiten van de zakelijke telefonie in Waalwijk. Om je net even wat beter op weg te helpen hebben we besloten om de belangrijkste informatie in dit artikel op een rijtje te zetten. Door dit goed door te nemen weet je zeker dat je niet meer voor verrassingen komt te staan.

Wat is VoIP telefonie in Waalwijk?

Laten we eerst eens kijken naar wat VoIP telefonie in Waalwijk eigenlijk is. Een VoIP-telefoon is een toestel dat gebruik maakt van het internet in plaats van een paar rechtstreeks aangesloten koperdraden om telefoondiensten te leveren. VoIP-telefoonsystemen bieden je op deze wijze aanzienlijk veel mobiliteit, interoperabiliteit en connectiviteit. In het verleden werden telefoons aangesloten op een on-premises Private Branch Exchange (PBX). Deze grote machine verzorgde alle routing en zorgde ervoor dat elk gesprek zijn juiste bestemming bereikte. VoIP telefonie heeft de PBX systemen volledig overbodig gemaakt. Aangezien VoIP-telefoons telefoongesprekken verwerken vanaf het internet of via de Cloud maakt de technologie gebruik van bestaande computernetwerkbekabeling of Wi-Fi om toegang te krijgen tot telefoonnetwerken.

Er is bij deze vorm van zakelijke telefonie in Waalwijk dan ook geen extra koperen bekabeling nodig om jouw VoIP zakelijke telefoondienst te gebruiken. Je telefoonnummer kan hierdoor hetzelfde blijven als voorheen. Hierdoor is het voeren van een VoIP telefoongesprek eenvoudig. Je hoeft alleen nummers in te toetsen die je wilt hebben. De technologie is ontworpen om het eenvoudig te maken in plaats van ingewikkelder, vandaar dat het ook gelijk zo populair is op dit moment. Ongeacht het soort  telefoontoestel wat bedrijf je kiest kan je het eenvoudig aansluiten op het VoIP-telefoonsysteem.

%

Wist je dat je met VoIP telefonie tot 70% op je maandelijkse telefoonkosten kunt besparen?

Uitgelichte mogelijheden:

Vaste MKB telefonie

Vaste telefonie

Desktop voip telefonie

Desktop applicatie

voip mobiel

Mobiele applicaties

Vast nummer op mobiel

Voordelen van zakelijke telefonie

Wij zijn in staat om jouw bedrijf van alle mogelijke vormen van zakelijke telefonie in Waalwijk te voorzien. Ons team gaat samen met jou om de tafel zitten om te bekijken welke vorm van telefonie er het beste aansluit bij wat je zoekt voor jouw bedrijf. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Kiezen voor zakelijke telefonie weet veel voordelen met zich mee te brengen. Om het wat makkelijker te maken hebben we de grootste voordelen op een rijtje gezet:

  • Aanzienlijk goedkoper

Eén manier waarop bedrijven aanzienlijk veel kunnen besparen is door over te stappen op een VoIP-telefoonsysteem. VoIP kan je telefoonrekening met meer dan de helft van wat het nu is verlagen. VoIP netwerken maken een einde aan de noodzaak van extra hardware aangezien een breedbandverbinding genoeg is om te kunnen bellen. Professionele VoIP service is ook beschikbaar als een app op je computer of smartphone. De flexibiliteit van VoIP komt goed van pas voor alle soorten ondernemingen. De VoIP gesprekken zijn een stuk goedkoper in vergelijking met het Public Switched Telephone Network (PSTN) of het traditionele circuit geschakelde telefoonnetwerk. Mocht je geld willen besparen dan is zakelijk telefonie dé keuze voor jouw bedrijf!

  • Verhoogde bereikbaarheid

Naast kostenefficiëntie is bereikbaarheid een van de grootste voordelen van VoIP voor MKB’ers in Nederland. Een groot voordeel die Cloud-gebaseerde VoIP diensten bieden is de mogelijkheid om te bellen vanaf iedere soort locatie. Als je een goede dataverbinding hebt, kun je bellen en gebeld worden voor je bedrijf. Als je niet in staat bent om de oproep te beantwoorden, kun je gesprekken doorschakelen naar een andere persoon. Ook kan je een voicemail instellen als je dit prettig vindt. Daar komt bij dat je alleen een app nodig hebt om te kunnen bellen. In een competitieve markt biedt bereikbaarheid op afstand je bedrijf de mogelijkheid om flexibel te zijn. Mobiele werknemers kunnen productief blijven, ongeacht waar dat ze op dat moment zijn.

  • Volledige overdraagbaarheid

Een VoIP-nummer, ook bekend als een virtueel nummer, is aan te merken als draagbaar. Dit betekent dat je hetzelfde nummer kunt gebruiken op iedere soort locatie. Voor mensen die veel reizen is dit natuurlijk goed nieuws. Daar komt bij dat in het geval je bedrijf van adres veranderd je hetzelfde VoIP nummer kunt behouden. Zo kan je zelfs een vast nummer over laten schakelen naar je mobiele telefoon. Deze overdraagbaarheid is een zeer groot voordeel voor de MKB’ers die optimaal willen bellen met zakelijke telefonie in Waalwijk.

Ook jij bent in staat om de bovenstaande voordelen zelf te ondervinden. Door te kiezen voor onze diensten op het gebied van telefonie weet je zeker dat jouw bedrijf op de best mogelijke manier haar klanten te woord kan staan. Wat kost VoIP telefonie vraag je je af? Het is bij ons al mogelijk om gebruik te maken van VoIP telefonie in Waalwijk voor nog geen €5,- per maand. Onbeperkt bellen is al mogelijk vanaf €17,50.

Zakelijke telefonie voor het MKB bedrijf van WijhelpenMKB

Zakelijke telefonie oplossingen: 

Kies jij voor een zakelijk telefoonnummer in Waalwijk?

Als het goed is heb je dankzij het bovenstaande wat meer informatie over het afsluiten van de beste VoIP telefonie in Waalwijk. Middels een zakelijk telefoonnummer in Waalwijk is het echt een stuk simpeler om jouw zaken en privé leven gescheiden te houden. Dit maakt het een van de beste investeringen voor alle MKB bedrijven in ons land. Voor meer informatie over de zakelijke telefonie raden wij je aan om zeker even te blijven hangen op deze site zelf. Wil je graag iets te weten komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben dan nodigen we je uit om even contact op te nemen met ons team. We zullen je zo snel mogelijk verder helpen met al je vragen.

Deze bedrijven gingen jou voor: