fbpx

Duidelijke en complete IT voor het MKB

SupportContact
Thuiswerken
thuiswers

Wij helpen MKB!


Regelmatig krijgen wij de vraag wat doen jullie precies? Natuurlijk zijn wij er ons van bewust dat onze naam zeer breed is ingestoken maar dit is ook onze bedoeling! Want wat wij het liefste doen is MKB ondernemers helpen waar het kan, zelfs wanneer dit niet in ons assortiment voorkomt.

Het ontstaan

WijhelpenMKB.nl is opgericht door Lorenzo Grandia & Jeff van Eersel met als doel om MKB ondernemers hulp te bieden bij diverse IT vraagstukken. Vanuit onze ervaring met IT en MKB-bedrijven, vinden wij dat de ICT markt voor veel MKB-ondernemers zeer onduidelijk en complex is! Onze doelstelling is dan ook om de steeds ingewikkelder wordende ICT markt transparanter te maken voor het MKB. Geen lastige termen als Cloud computing, responsive webdesign, usability, Xaas, Big data en VOIP telefonie maar duidelijke taal waar je iets aan hebt! Wij leveren niet voor niks duidelijke en complete IT voor het MKB.

Wat doet WijhelpenMKB.nl

Ons assortiment aan diensten, hardware en software is zeer breed. Wij bieden eigenlijk ICT breed overal een oplossing voor. En hebben wij een oplossing nog niet in huis dan zoeken wij samen met jou als ondernemer naar een passende oplossing. Vraagstukken van thuis- en flexibel werken tot aan het volledig veilig inrichten van e-mail, telefonie en back-up overal hebben wij een probleemloos en transparant antwoord voor je op.

Onze klanten

We zullen eerst beginnen met een weetje namelijk 99% van de Nederlandse bedrijven valt onder het begrip MKB. Maar net als bij mensen vinden wij dat je ook bedrijven niet in een hokje kan plaatsen! Ondanks dat we totale IT pakketten hebben, zullen wij altijd met jou als ondernemer in gesprek gaan wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn. Vanuit onze vestiging in Waspik bedienen we klanten uit heel Nederland. Doordat we langs de A59 zitten gevestigd, leveren wij binnen een dag ICT in de omgeving van Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Oosterhout, Raamsdonksveer, Breda en Rotterdam. Staat jouw vestgigingpsplaats er niet tussen? Niet getreurd want wij leveren onze duidelijke ICT diensten overal in Nederland!  

Alles-in-1 IT partner

Een nachtmerrie voor iedere ondernemer is een onduidelijke administratie door een waslijst aan leveranciers. Toch zien wij bij veel MKB bedrijven dat er voor alleen al de telefonie, het internet en de e-mail verschillende leveranciers zijn. Dit is iets wat wij als transparante IT leverancier niet willen. Daarom werkt WijhelpenMKB.nl als alles-in-1 IT partner met alles-1-in-facturen. Geen facturen per dienstverlening of van derden maar echt alles op 1 factuur per maand. Dit bespaart jou zowel tijd en administratieve moeite!

Ben jij opzoek naar een duidelijke en complete IT voor het MKB? Neem dan contact met ons op!

Beheer (e-mail) servers & netwerk

Wij hebben de laatste tijd al een paar keer goed gebruik gemaakt van de diensten van WijhelpenMKB. Altijd super snelle respons en adequate oplossingen. De communicatie verloopt ook soepel, dus voor het oplossen van allerhande IT-gezeur zeker een aanrader!

Inrichten Microsoft 365

Heldere communicatie in combinatie met een no nonsens aanpak en verstand van zaken. WijhelpenMKB is voor ons als Brix.team een verademing in de wirwar-wereld van IT. 

Wij zijn geopend van:
Maandag t/m Vrijdag
08:00 – 17:00

TEL: 085-0660920
info@wijhelpenmkb.nl

helpdesk@wijhelpenmkb.nl
Adresgegevens

 

 

WijhelpenMKB.nl
Blokenweg 4
5165 NR, Waspik
KvK: 80474705
BTW: NL861684771B01