fbpx

Online werkplek in Waalwijk en omstreken

Vanaf iedere werkplek zorgeloos online werken

Advies aanvragen

Kies jij voor een online werkplek in Waalwijk?

Op dit moment is er veel vraag naar online werkplekken in Waalwijk. Logisch, het internet speelt namelijk een steeds grotere rol voor veel ondernemers. De meeste bedrijven denken dan ook na over hoe zij hun bedrijf draaiende kunnen houden in de toekomst. De steeds grotere mate van flexibilisering in de samenleving brengt met zich mee dat een Cloud werkplek in Waalwijk dé keuze van dit moment is. wat kan je nu verwachten van een online MKB werkplek? En wat kunnen wij hiermee voor je betekenen? Om antwoord te krijgen op al deze vragen is het handig om snel verder te lezen. We laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Voordelen van online werken

Het is een feit dat er op dit moment de tendens heerst om steeds meer flexibel te werken. Dit komt voort uit het feit dat veel bedrijven gewoonweg geen werkdagen meer hanteren van 9 tot 5. De klant is altijd online, dit geldt ook voor de rest van de bedrijven. Om ervoor te zorgen dat je als ondernemer zijnde altijd weer op een volledig flexibele manier kunt werken is het mogelijk om te kiezen voor een Cloud werkplek in Waalwijk. Werken in de Cloud brengt verschillende voordelen met zich mee.

%

Wist je dat 45% van alle medewerkers structureel thuis wilt werken?

Uitgelichte voordelen: 

Online werkplek

Veilig overal en altijd werken

Altijd toegang tot bestanden

Geen dure investeringen meer

Up to date

Volledige ontzorging

Telefonie dashboard

Eigen software en bestanden

  • Veilig en overal kunnen werken

Het belangrijkste voordeel van een MKB online werkplek is natuurlijk het feit dat je altijd in staat bent om overal te kunnen werken op een moment dat het jou uitkomt. Bij een normale werkplek ben je altijd gebonden aan bepaalde tijden. Dit is verre van optimaal wanneer jouw dagelijkse ritme afwijkt van de normale kantoortijden. Om gebruik te maken van Cloud heb je alleen maar een internetverbinding, een laptop of computer en een account nodig. Vervolgens kan je vanaf iedere locatie werken. Droom je er al jaren van om vanaf het strand in Thailand te werken dan maakt deze online werkplek in Waalwijk dit mogelijk.

  • Voordelige tarieven voor de Cloud

Een ander groot voordeel is dat het vandaag de dag niet meer zo duur is om gebruik te maken van een online werkplek in Waalwijk. Sterker nog, de kans is groot dat je minder kwijt bent dan bij andere soorten ruimtes om te huren voor jouw werkzaamheden. Deze voordelige prijzen brengen met zich mee dat het een toegankelijke investering is om te maken voor jouw bedrijf. Hoeveel je precies kwijt bent voor jouw Cloud werkplek hangt volledig af van wat je zelf voor ogen hebt. Voor de meest basis plek ben je bij ons bedrijf €4,20 per maand kwijt. De luxere varianten die je voorzien van veel opslag kosten slechts €65,-. Deze toegankelijkheid maakt het dé keuze voor MKB’ers.

Een online werkplek voor ieder apparaat
  • Alles in 1 service

Wij staan bekend om het feit dat wij een alles in 1 services bieden als het aankomt op ICT. Door deze speciale service is het mogelijk om alles uit handen te geven en om echt optimaal te kunnen werken. Zo maakt ons bedrijf het mogelijk om jouw bestanden altijd weer te voorzien van een automatische back-up. Bij eventuele problemen aan de Cloud is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Ons team gaat vervolgens aan de slag om de software problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Voor je het weet kan je de online werkplek weer optimaal in gebruik nemen.

  • Grote hoeveelheid opslag

Het laatste voordeel van werken via de Cloud in Waalwijk is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken omtrent de opslag van je bestanden. In tegenstelling tot een reguliere harde schijf kent de Cloud namelijk nagenoeg geen limiet voor de opslag die er mogelijk is. Zo kan je kiezen voor een opslag van ruim 100 GB per gebruiker. Deze hoogwaardige opslag brengt met zich mee dat je al jouw bestanden op een prettige wijze op kunt slaan, zonder bang te hoeven zijn dat je ook maar iets tekort komt. Dit maakt het ook een goede keuze voor bijvoorbeeld grafisch vormgevers die op zoek zijn naar een fijne manier om flexibel te kunnen werken aan hun klussen.

Deze vele voordelen maken een online werkplek in Waalwijk dé keuze om te maken. Het is niet alleen een goede optie voor de grotere bedrijven, maar ook voor de mensen die zelfstandig willen werken vanaf een externe locatie. Zolang je een laptop bij de hand hebt en over een goede verbinding beschikt is het een van de meest prettige manieren om jouw bedrijf te laten runnen.

Online werken vanaf waar jij wilt en wanneer jij wilt

Populaire online werkplekken

Ook een Cloud werkplek nodig?

Mocht ook jouw onderneming behoefte hebben aan een Cloud werkplek in Waalwijk dan weet je zeker  dat je jouw zoektocht wel kunt staken. Door te kiezen voor een online MKB werkplek is het mogelijk om altijd weer op de meest prettige manier te werken met jouw collega’s. De vele voordelen maken een online werkplek in Waalwijk dan ook de keuze om voor te gaan. Voor een online werkplek raden wij je aan om even direct contact met ons op te nemen. Eén van onze specialisten gaat zo snel mogelijk met je om de tafel zitten om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Voor je het weet kan ook jij optimaal werken in de Cloud in Waalwijk!

Deze bedrijven gingen jou voor: