fbpx

Veelgestelde vragen over online werkplekken

SupportContact

Vragen over een online werkplek?

Heb je interesse in onze online werkplekken? Maar heb je hier nog vragen over? Onderstaand hebben wij de veelgestelde vragen over onze online werkplekken alvast voor je beantwoord. Mocht je toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op!

Vanaf hoeveel gebruikers kan ik een online werkplek afnemen?

Onze online werkplekken zijn al vanaf 1 gebruiker beschikbaar. Vanaf 5 gebruikers is het zelfs mogelijk om je eigen terminals server(s) in te richten.

Wat kost een online werkplek?

Online werkplekken zijn er in verschillende soorten en maten. Een gemiddelde online werkplek kost € 75,- per maand/per gebruiker. Bij ons heb je al een volledige online werkplek vanaf € 49,- per maand/per gebruiker. 

Is een online werkplek maatschappelijk verantwoord?

Onze partner Interconnect beschikt over een ISO 14001 certificering, het belangrijkste milieuaspect binnen de ISO 14001 van Interconnect is energie (stroomverbruik). De focus ligt hier op het gebied van efficiëntie, dit wordt uitgedrukt in een PUE waarde. Even platgeslagen is dat het stroomverbruik van de IT load (servers etc.) t.o.v. het stroomverbruik van de datacenterfaciliteiten (koeling etc.). Voor meer informatie op dat punt zie: https://www.interconnect.nl/mvo/energiebeleid/

De keuzes in (nieuwe) koelmethodes speelt een belangrijke rol. De prestaties (energieverbruik) van deze installaties zijn contractueel afgesproken met de leverancier en worden gemonitord. Daarnaast zorgt het Interconnect Datacenter Beheer team ervoor dat het onderhoud tijdig en correct wordt uitgevoerd door de leverancier.

De nieuwe vleugel in Datacenter Eindhoven is voorbereid voor uitkoppeling van restwarmte ,voor het nieuwe datacenter pand in Den Bosch is dat ook de bedoeling.

Waar wordt onze data binnen de online werkplek opgeslagen?

Alle data wordt veilig opgeslagen in datacenters in Eindhoven en Den Bosch. Deze locaties zijn doormiddel van veilige verbindingen met elkaar verbonden. Al jouw data wordt realtime over de locaties gerepliceerd. Hierdoor is de veiligheid van jouw data gegarandeerd en is jouw data altijd beschikbaar.

is het online werken voor mij als ZZP'er of kleine MKB'er interessant?

Zeker weten! Wij helpen zowel kleine MKB bedrijven als ZZP’ers met volledig ingerichte online werkplekken. Samen met jou kijken we naar de juiste inrichting van de werkplek. Door een online werkplek word jij door ons volledig ontzorgt. Bovendien kan jij werken waar en wanneer je wil. Wil je een prijs ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan!

Wij zijn geopend van:
Maandag t/m Vrijdag
08:00 – 17:00

TEL: 085-0660920
info@wijhelpenmkb.nl

helpdesk@wijhelpenmkb.nl
Adresgegevens

 

 

WijhelpenMKB.nl
Blokenweg 4
5165 NR, Waspik
KvK: 80474705
BTW: NL861684771B01