fbpx

Online werkplek in Den Bosch en omstreken

Vanaf iedere werkplek zorgeloos online werken

Advies aanvragen

Een online werkplek de toekomst? 

Als ondernemer heb je jezelf vast eens afgevraagd hoe gaan mijn medewerkers in de toekomst werken. Geen gekke vraag natuurlijk! Zeker niet gezien het feit dat het coronavirus alles omtrent kantoorwerk heeft veranderd. Hoe speel je hier als ondernemer goed op in? Medewerkers willen structureel meer thuis gaan werken en flexibiliteit wordt een steeds belangrijkere factor. Steeds vaker hoor je over het nieuwe normaal en thuiswerken. Het wordt tijd voor een veilige en betrouwbare online werkplek!

 

Wat kan online werken voor jou betekenen? 

Online werken zorgt voor veel vrijheid en flexibiliteit bij ondernemers. Met een werkplek online heb je toegang tot al jouw bestanden, programma’s en e-mails waar en wanneer jij dat wilt! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer/laptop, een internetverbinding en een account om in te loggen. Jouw nieuwe werkplek kan overal zijn: thuis in de tuin, op het strand in Ibiza, bij jouw klant op locatie of natuurlijk gewoon op kantoor. Online werken opent de deuren naar oneindig veel mogelijkheden. Jouw online werkplekken zijn altijd veilig in de cloud!

%

Wist je dat 45% van alle medewerkers structureel thuis wilt werken?

Uitgelichte voordelen: 

Online werkplek

Veilig overal en altijd werken

Altijd toegang tot bestanden

Geen dure investeringen meer

Up to date

Volledige ontzorging

Telefonie dashboard

Eigen software en bestanden

Een online werkplek voor ieder apparaat

Onze online werkplekken

De online werkplekken van WijhelpenMKB worden volledig op basis van jouw wensen en behoeften ingericht. Onze werkplekken zijn geschikt voor ieder bedrijf. Of je nu ZZP’er of eigenaar van een groot MKB bedrijf bent, wij richten de ideale online werkplekken voor jou in! Bij ons heb je al een werkplek via Microsoft 365 is er vanaf € 4,20 per maand. Toch liever een uitgebreide eigen omgeving online? Onze online werkplek is er al vanaf € 49,- per maand.

Door onze veilige en snelle servers binnen Nederland waarborgen wij jouw online veiligheid hierdoor kan jij altijd zorgeloos werken! Onze werkplekken worden standaard met 100GB per gebruiker geleverd. Heb je hier niet genoeg aan dan zullen wij dit kosteloos upgraden.

Wil je graag een adviesgesprek?
Wij gaan graag met jou in gesprek over wat online werken voor jou kan betekenen!

De voordelen van online werkplekken

 • Altijd en overal (online) werken
 • Jouw complete werkplek online
 • Realtime back-ups van al jouw gegevens en bestanden
 • 99,9% uptime
 • Overzichtelijke kosten
 • Eigen software en bestanden overal bij de hand
 • Onbeperkte opslag
 • Geen dure hardware investeringen meer
 • Online werken op de snelste en betrouwbaarste hardware
 • Integratie van eigen applicaties en software
 • VoIP telefonie intergratie
 • Login vanaf ieder apparaat
 • Vanaf 1 gebruiker mogelijk
Online werken vanaf waar jij wilt en wanneer jij wilt

Populaire online werkplekken

Deze bedrijven gingen jou voor:

Wat is het verschil tussen een werkplek op basis van Microsoft 365 en onze online werkplekken?

Wat is het verschil tussen een Microsoft 365 werkplek en de online werkplekken? 

Het grootste verschil tussen beide is dat je bij online werkplekken jouw volledige omgeving overzet op onze servers. Hierdoor werk je in feite op een externe computer waardoor je geen “zware” hardware meer nodig zult hebben.

Met een Microsoft 365 werkplek draaien de applicaties als Word, Excel en Powerpoint in de cloud. Bovendien komt er naast jouw standaard mappenstructuur op je computer een extra online map te staan waardoor je alle bestanden kan backuppen naar Onedrive. Je werkt dus op de lokale omgeving van jouw computer maar slaat jouw gegevens online op.

Met zowel onze online werkplekken als een Microsoft 365 werkplek worden je werkzaamheden een stuk flexibeler. Je kan in beide gevallen namelijk overal bij jouw bestanden! Onze online werkplekken zorgen nog voor een stukje extra flexibiliteit doordat je slechts een internetverbinding, computer/laptop en een werkplek online nodig hebt. Zie ook onze pagina met veelgestelde vragen over de online werkplek