fbpx

Dé place to be voor jouw ICT beheer in Raamsdonksveer

Advies aanvragen

ICT beheer in Raamsdonksveer en omstreken

Als ondernemer zijnde heb je het al druk genoeg. Het onderhouden van je server en het verhelpen van technische problemen is niets iets wat je naast je normale werkzaamheden kunt doen. Wil je graag voorkomen dat je alles zelf moet doen dan is het handig om te kiezen voor ons ICT beheer in Raamsdonksveer. Nu niet iedereen bekend is met ons ICT beheer voor MKB is het handig om je hier wat meer over te laten zien. In dit artikel hebben we de belangrijkste informatie op een rijtje gezet om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Wat is ICT beheer – functie en betekenis

Voordat we je meer laten zien over de voordelen van ICT beheer uitbesteden is het handig om te kijken naar de vraag: ‘wat is ICT beheer eigenlijk?’. In feite ziet ICT beheer op het volledig beheer van de IT structuur bij jou in het bedrijf. Het ICT beheer is met name gericht op het verhelpen van storingen die hun intrede kunnen maken binnen het systeem. Los van het feit dat bestaande problemen verholpen worden, zorgt ons ICT beheer in Raamsdonksveer en omstreken er ook voor dat toekomstige storingen voorkomen worden. Middels het professionele onderhoud aan de server en applicaties weet je zeker dat jouw IT structuur volledig naar behoren zal werken.

Binnen ICT beheer voor MKB wordt er een onderscheid gemaakt tussen het functioneel beheer en het technisch beheer. We spreken van functioneel beheer wanneer het gaat om de informatievoorziening binnen het bedrijf. Door deze informatievoorziening te optimaliseren is het mogelijk om het bedrijf op een effectievere wijze te laten functioneren. Het technisch beheer ziet echt op het onderhouden van de onderliggende technische IT structuur van het bedrijf. Hier kan men denken aan het onderhoud van het netwerk, de Cloud opslag, de koppeling tussen computers en aan de servers binnen het bedrijf.

 

%

Wist je dat 85% van de ondernemers veel tijd besparen door ICT beheer uit te besteden?

Onze voordelen: 

Gespecialiseerd ICT beheer voor het MKB

Gespecialiseerd in het MKB

Onze persoonlijke aanpak voor het ICT beheer

Persoonlijke aanpak 

Zorgeloos werken door ICT beheer van WijhelpenMKB

Werk zonder ICT zorgen

Ons ICT beheer is maandelijks opzegbaar

Geen lange contracten

Voordelen van ICT beheer uitbesteden voor MKB

Het bovenstaande heeft je laten zien wat ICT beheer in Raamsdonksveer is en wat we hier onder verstaan. Wat je alleen nog niet weet is welke voordelen het uitbesteden van ICT beheer met zich mee weet te brengen. Hieronder hebben we dé grootste voordelen van ons ICT beheer voor MKB voor jou even onder elkaar gezet.

  • Je kunt veel tijd besparen door ICT beheer

Het grootste voordeel van ICT beheer voor MKB is al even kort naar voren gekomen. Dit is het voordeel dat je veel tijd kunt besparen. Middels ons ICT beheer in Raamsdonksveer en omstreken is het namelijk mogelijk om alle taken op het gebied van de ICT uit handen te geven. Afhankelijk van de grootte van de onderneming en de stand van de IT structuur is het mogelijk om uren per week te besparen. Deze bespaarde tijd kan vervolgens weer gebruikt worden om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

  • Je zorgt ervoor dat je ICT omgeving altijd werkt

Problemen aan je ICT omgeving zullen van tijd tot tijd hun intrede maken. Krijg je te maken met bepaalde software of hardware problemen dan is het echter wel zo dat er zo snel mogelijk moet worden ingegrepen. Gebeurd dit niet dan blijft je ICT omgeving onbereikbaar, met alle nadelige gevolgen van dien. Ons team is in staat om alle mogelijke ICT problemen snel en professioneel te verhelpen. Dit zorgt ervoor dat ook jouw ICT omgeving altijd weer up and running zal zijn.

  • Je zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering

Als laatste is het zo dat ICT beheer uitbesteden het mogelijk maakt om jouw bedrijf efficiënter te laten werken. Zo maakt de optimalisatie van de informatievoorzieningen het mogelijk om onderling sneller met collega’s te kunnen communiceren en om beter beslissingen te nemen. Dit geldt ook voor het werken op de server. Door deze te optimaliseren zullen alle medewerkers profiteren van de nieuwe vorm van IT beheer binnen het MKB.

Door deze voordelen is het een verstandige keuze om zelf te investeren in goed ICT beheer. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een hoge mate van kennis en expertise. Dit maakt ons dé keuze voor het uitbesteden van het ICT beheer in Raamsdonksveer en omstreken.

WijhelpenMKB: de place to be voor ICT beheer in Raamsdonksveer en omstreken

Speciale pakketten voor ICT beheer voor het MKB

Om ICT beheer op maat te leveren, bieden wij de mogelijkheid om diverse soorten pakketten af te sluiten. Deze diverse pakketten maken het mogelijk om de oplossing te kiezen die aansluit bij wat je zocht. Zo is het mogelijk om losse flexibele werkplekken op te zetten en de rest zelf te doen. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor onze all inclusive diensten waarbij het volledige ICT beheer uit wordt besteed. Ons team kan bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van een veilige internetverbinding, het updaten van de software en het onderhouden van de hardware binnen jouw bedrijf.  Voor een prijs op maat is het verstandig om gebruik te maken van onze offerte-aanvraag. Dit maakt het mogelijk om in een oogopslag te zien voor welke kosten je komt te staan.

Ook graag jouw ICT beheer uitbesteden?

Als het goed is heb je dankzij de bovenstaande info een beter beeld gekregen over de vraag wat ICT beheer is en wat de voordelen zijn van het uitbesteden. Dankzij ons ICT beheer voor MKB is het ook voor jou mogelijk om aanzienlijk veel tijd en moeite te besparen bij het onderhouden van je ICT omgeving. Dit maakt het dé investering om te maken voor jouw onderneming. Benieuwd welke kosten er verbonden zijn aan het ICT beheer uitbesteden en wat er eigenlijk mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team zal je zo snel mogelijk van antwoorden voorzien.

Wil je weten wat ICT beheer voor jouw bedrijf kost? 

9 + 8 =

Deze bedrijven gingen jou voor: