fbpx

Het ICT bedrijf in Waalwijk en omstreken!

Advies aanvragen

ICT in Waalwijk en omstreken

Ben jij op zoek naar professionele ICT in de omgeving van Waalwijk? Dan ben je zeker niet de enige. Ieder jaar zijn er talloze bedrijven die wel wat hulp kunnen gebruiken als het aankomt op de ICT bij hen in de onderneming. Ons team staat voor jou klaar om al het werk uit handen te nemen. We begrijpen maar al te goed dat je nog niet bekend bent met de diensten die wij als ICT partner in Waalwijk onder handen kunnen nemen. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we het een en ander voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder om erachter te komen waarom ook jij vandaag nog een afspraak zou moeten maken met ons bedrijf!

Alles in 1 ICT bedrijf in Waalwijk

Op dit moment staan wij bekend als een allround ICT bedrijf in Waalwijk en omgeving. Dit houdt ook wel in dat wij een groot scala aan diensten te bieden hebben voor onze klanten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je zelf geen omkijken meer hebt naar het ICT aspect binnen jouw onderneming. Door jouw zorgen uit handen te nemen is het voor jou als MKB’er mogelijk om je te focussen op wat echt belangrijk is. Om hiervoor te zorgen hebben wij een aantal belangrijke voordelen te bieden.

%

Wist je dat 75% van de ondernemers te veel betaald voor hun ICT?

Onze speerpunten:

Gespecialiseerd ICT beheer voor het MKB

Inzetbaar voor alle bedrijven

Onze persoonlijke aanpak voor het ICT beheer

Eén vast aanspreekpunt

Zorgeloos werken door ICT beheer van WijhelpenMKB

Advies op maat

Ons ICT beheer is maandelijks opzegbaar

Overzichtelijke administratie

De grootste voordelen van ICT in Waalwijk:

  • Wij zijn één vast aanspreekpunt

Een van de belangrijkste speerpunten binnen ons bedrijf is dat wij er echt willen zijn voor onze klanten. Wij zijn van mening dat een goede communicatie met de klant van cruciaal belang is als ICT bedrijf in Waalwijk. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat wij hebben gekozen voor één centraal aanspreekpunt. Dit houdt in dat wij je met alle mogelijke diensten kunnen helpen op het gebied van de ICT. Neem bijvoorbeeld contact met ons op voor het aansluiten van een zakelijk e-mailadres. Of maak zelf een afspraak voor het onderhouden van de software binnen jouw bedrijf. Door je van deze all-inclusive service te voorzien weet je zeker dat je als MKB’er alles uit handen kunt geven.

  • Wij bieden advisering op maat

Het spreekt voor zich dat ieder bedrijf anders is. Ieder bedrijf kent dan ook een andere soort ICT beheer binnen het bedrijf. Om ervoor te zorgen dat de ICT omgeving van jouw onderneming zo goed mogelijk geregeld wordt zorgen wij voor een oplossing op maat. Wij begrijpen maar al te goed dat iedere zaak zijn eigen wensen en behoeftes heeft. Samen met jou gaan we als professionele provider op het gebied van ICT in Waalwijk om de tafel zitten om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Aan de hand van dit gesprek maken we een plan van aanpak op voor het onder handen nemen van jouw ICT.

  • Wij maken het overzichtelijk

Veel bedrijven hebben behoefte aan overzicht in een chaotische ICT markt. Dit komt met name door het feit dat je te maken kunt krijgen met allerlei losse facturen voor het uitbesteden van het IT beheer. Hierdoor kan je door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig hebben wij het mogelijk gemaakt om hier verandering in te brengen door jou als klant zijnde altijd weer te voorzien van één all-in ICT factuur. Daar komt bij dat wij je niet lastig vallen met langdurige contracten. Ons team werkt altijd met flexibele contracten die volledig maandelijks aanpasbaar zijn aan de hand van de gekozen diensten.

  • Wij zijn inzetbaar voor alle bedrijven

Als laatste is het ook nog eens zo dat wij als ICT partner in Waalwijk inzetbaar zijn voor alle mogelijke soorten klussen. Deze diversiteit brengt met zich mee dat alle ondernemers bij ons  terecht kunnen voor het uitbesteden van de ICT beheer binnen hun bedrijf. Zo is het ook als kleinere ondernemer mogelijk om de juiste ondersteuning te krijgen voor jouw ICT. Naast het feit dat wij diverse diensten aanbieden om jou te ontzorgen is het ook mogelijk om te kiezen voor een van onze bijkomende opties. Zo kunnen wij je voorzien van een prettige online werkplek waar je terecht kunt voor al jouw klussen. Neem snel een kijkje in het volledige overzicht om te zien wat er allemaal mogelijk is.

WijhelpenMKB: ICT beheer in Breda
Kies jij ook voor een van onze diensten?

Indien je al een lange tijd op zoek bent naar een betrouwbare ICT partner in Waalwijk hoef je niet meer verder te zoeken. Ons team staat voor je klaar als het aankomt op alle mogelijke soorten ICT diensten. Van het onderhouden van jouw site tot aan het opzetten van een stabiel netwerk, bij ons ICT bedrijf in Waalwijk is het allemaal mogelijk. Blijf zeker even hangen op deze site als je meer te weten wilt komen over onze werkwijze. Heb je vragen over één van onze diensten? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. We staan klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen!

Deze bedrijven gingen jou voor: