fbpx

Welkom bij WijhelpenMKB.nl

Duidelijke en complete IT voor het MKB!

SupportContact

Veelgestelde vragen – Probleemloze telefonie 

Heb je interesse in onze probleemloze telefonie? Maar heb je hier nog vragen over? Onderstaand hebben wij de veelgestelde vragen over onze telefonie alvast voor je beantwoord. Mocht je toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op!

Wat betekent VoIP?

VoIP is de afkorting van Voice Over Internet Protocol, wat betekent stem/spraak over het internet. Het is een technologie die gesproken communicatie en multimediasessies (als video) levert over Internet Protocol (IP) netwerken. Makkelijk uitgelegd bel je over het internet. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij kunnen je al helpen met VoIP telefonie vanaf 1 gebruiker. 

Wat is de looptijd van jullie abonnementen?

De meeste diensten zijn bij ons maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Mocht dit afwijken dan zullen wij dit altijd duidelijk met jou afspreken. 

Kan ik bellen met mijn zakelijke nummer op mijn mobiele telefoon?

Dat is zeker mogelijk doormiddel van onze applicatie bel je met je zakelijk nummer op jouw mobiele telefoon. Bovendien heb je de mogelijkheid om ook inkomende belletjes met je mobiel aan te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Deze bedrijven gingen jou voor: