fbpx

Cloud werkplek

Gratis advies

Cloud werkplek voor het MKB

Overal gaan en staan waar je wilt en vanaf daar je werk kunnen doen? Of je nu op kantoor werkt, onderweg bent of bij een klant. Dan biedt een cloud werkplek uitkomst! Met een Cloud Werkplek kun je op iedere plek op ieder moment veilig bij jouw bestanden en programma’s.

Nu de verwachting is dat ook na de coronacrisis steeds meer mensen thuis zullen blijven werken is een cloud werkplek dé oplossing om op meerdere locaties met een team samen te werken!

 

Wie zijn wij?

Wij bieden je een maatwerkpakket met alle oplossingen en flexibiliteit die jij nodig hebt! In een persoonlijk gesprek werken wij samen met jou naar het ideale pakket voor jouw bedrijf.

Onze cloud werkplekken zijn veilig, flexibel en uitgerust met een online back-up. Hierdoor ben je als ondernemer er altijd zeker van dat je dat goed opgeslagen staat en altijd te herstellen is. De services zijn veilig ondergebracht in datacenters in heel Nederland.

Jij kunt je richten op het ondernemen, en wij zorgen voor jou digitale werkomgeving met de applicaties die jij nodig hebt om het best te kunnen presteren. 

De kosten voor een cloud werkplek zijn totaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. In het overzicht hieronder vindt u de doorsnee mogelijkheden van waaruit wij werken. Deze pakketten passen wij zó aan dat u alles heeft wat u zoekt in een online werkplek, zonder dat u betaald voor tools waar u toch geen gebruik van maakt. Wij leveren onder andere al cloud werkplekken in Tilburg, Breda, Den Bosch, Oosterhout, Raamsdonksveer, Waalwijk en Waspik.

%

Wist je dat 45% van alle medewerkers structureel thuis wilt werken?

Onze speerpunten! 

Flexibele cloud werkplek van WijhelpenMKB.nl

Maatwerk oplossingen

De cloud werkplek is maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Gratis een maand lang onze cloud werkplek proberen?

Maand gratis proefdaaien

De opslag per cloud werkplek is standaard 100Gb maar is flexibel op te voeren.

Opslag gratis op te voeren

Cloud werkplek: De mogelijkheden

De veiligheid van de cloud werkplek

De afgelopen 20 jaar is het percentage medewerkers dat samen moet werken steeds groter geworden, een groei van wel ruim 50%! Door het aanschaffen van een cloud werkplek gaat dit nog makkelijker! Daarnaast worden 47% van de cyberaanvallen gericht op de MKB-bedrijven. Doordat de werkplekken goed zijn beveiligd, zijn deze dus ook bestand tegen de cyber aanvallen.

Door de aanschaf van een cloud werkplek ben je dus beter bestrijd tegen deze cyberaanvallen. Daarmee voorkom je dat privacygevoelige data in handen komt van derden met alle gevolgen van dien. Zoals al eerder benoemd word een groot deel van de cyberaanvallen specifiek op MKB-bedrijven gericht. Door een veilige cloud opslag bent u dus beschermt tegen dit soort aanvallen.

Deze bedrijven gingen jou voor: