fbpx

Als bedrijf gebruik jij de nodige Microsoft Applicaties. Al jouw medewerkers zijn gewend aan programma’s als Excel, Outlook en Word. Misschien gebruik je zelfs al Microsoft 365 en ben je klaar om volledig over te stappen naar de cloud. Maar je merkt langzaam maar zeker dat je door alle verschillende soorten licenties het bos niet meer ziet.

Heb je er al wel eens over nagedacht om alle licenties via een IT-partner te laten hopen? Naast het feit dat je je niet meer bezig hoeft te houden met alle licenties, updates en administratieve rompslomp zijn er nog een hoop andere voordelen. Wij leggen 5 voordelen bij je neer. Dat geeft zeker wat stof tot nadenken! 

Voordeel 1: Communicatie

Een van de grootste voordelen is de communicatie. Via een IT-partner heb je zo goed als direct antwoord op zo’n 99% van de vragen. Daarnaast hoef je geen tijd meer te steken in langdurige telefoontjes naar India. Bij vragen helpen wij je maar al te graag.

 

Voordeel 2: Snelle support

De communicatie loopt dus een stuk soepeler, maar nog een voordeel is dat wij partner zijn van Microsoft. Als partner van Microsoft heeft WijhelpenMKB de mogelijkheid om bij problemen eerder support te krijgen. Dat houdt dus in dat je sneller geholpen wordt waardoor werkzaamheden niet te lang stil hoeven te liggen wanneer er iets niet werkt zoals je graag zou willen.

 

Voordeel 3: Geen woekerprijzen!

We horen je denken: “Dat zal wel een fortuin kosten.” Maar niets is minder waar! De prijzen die wij hanteren zijn gelijk aan de prijzen die je bij Microsoft zelf betaald. Je gaat dus niet omhoog in prijs omdat wij alles voor je regelen.

 

Voordeel 4: Eigen beheer

We hebben de Microsoft omgeving in ons eigen beheer. Dus geen tussenpersonen, maar je kunt direct bij ons terecht voor vragen, support of wanneer je graag aanpassingen hebt.

 

Er zijn dus genoeg voordelen wanneer het gaat om Microsoft Licenties via een IT-Partner. Mocht je nu nog niet helemaal overtuigd zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen via de website: www.wijhelpenmkb.nl  dan kunnen we samen met jou de voordelen nog eens op een rijtje zetten!

 

WijhelpenMKB.nl

Wij ontzorgen bedrijven van 1 tot 250 gebruikers volledig met onze IT-diensten. Zo kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn, ondernemen!

  • Eén vast aanspreekpunt voor al jouw IT
  • IT op maat voor het MKB
  • Al jouw IT overzichtelijk op 1 factuur per maand
  • Wij werken samen aan jouw optimale IT omgeving
  • Geen langdurige contract maar maandelijks opzegbaar

Interesse in de oplossingen van Papercut?
Bel nu 085 066 09 20.
Of vul onderstaande formulier in.

Meer handige tips en informatie 

Thuiswerken… Tijd voor werkplekbeheer!

We dachten dat we er eindelijk vanaf waren; het thuiswerken, de 1,5 meter regel, de lockdown… Maar helaas: er komt opnieuw een lockdown, dit keer van drie weken om de coronacijfers zo snel mogelijk te laten dalen. Thuiswerken geldt dus weer als één van de dringende...

Zorgeloos werken door werkplekbeheer van een ICT-partner

Online werken zorgt voor veel vrijheid en flexibiliteit bij ondernemers. Met een werkplek online heb je toegang tot al jouw bestanden, programma’s en e-mails waar en wanneer jij dat wilt! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer/laptop, een...

Bellen met Microsoft Teams

Efficiënter samenwerken met Microsoft Teams Je hebt besloten dat jouw organisatie beter en efficiënter met elkaar moet gaan samenwerken. Om dat te realiseren ga je daarom werken met Microsoft Teams. Het is de ultieme manier om met elkaar te chatten en te vergaderen of...

Wat is VoIP en waarom kiezen voor IP telefonie?

VoIP telefonie staat voor Voice Over Internet Protocol. Kort samengevat betekent dit bellen via een internetverbinding. Daarom wordt deze vorm van communicatie ook wel IP-bellen genoemd. Deze VoIP telefonie biedt voordelen, zeker voor ondernemers. Je wilt immers...

Duidelijke en complete IT voor het MKB

Duidelijke en complete IT voor het MKB Regelmatig krijgen wij de vraag wat doen jullie precies? Natuurlijk zijn wij er ons van bewust dat onze naam zeer breed is ingestoken maar dit is ook onze bedoeling! Want wat wij het liefste doen is MKB ondernemers helpen waar...