Print solutions

Wij optimaliseren jouw documentbeheer

Grip op al je documenten

A-merk hardware

Eigen support team

Digitaliseer je werkomgeving

Profiteer van efficiëntie en kostenbesparing

Efficiënt documentbeheer is essentieel voor succes in de wereld van ondernemen. Bij WijhelpenMKB begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. We bieden printoplossingen die jou vooruit helpen in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het behalen van tastbare voordelen.

De voordelen van onze print solutions

Volledige ontzorging

Met behulp van onze print solutions hoef jij je geen zorgen te maken over de opslag, het beheer en de beveiliging van documenten. Jij kan blijven focussen op jouw MKB-bedrijf en wij regelen de rest.

Transparante processen

De documentstromen van jouw onderneming worden transparanter. Dit zorgt ervoor dat jouw team efficiënter kan werken met meer gebruiksgemak.

Kostenbesparing

Efficiënter werken zorgt niet alleen voor tijdswinst, maar ook voor kostenbesparingen. Dit zie je onder andere terug in de printkosten.

Totaaloplossing voor efficient documentbeheer

We willen dat jij optimaal gebruik kan maken van jouw documenten en hierbij op kosten kan besparen. Onze print solutions adviseurs staan klaar om jouw bedrijfsprocessen te analyseren en de dagelijkse gang van zaken te verbeteren. Met de print solutions bespaar jij tijd en verhoog je jouw rendement. De oplossingen zijn eenvoudig te integreren in jouw werkomgeving en zijn snel toegankelijk, ook op afstand. We denken met jou mee zodat jij klaar bent voor een digitale toekomst in printmanagement.

Premium partner
van Konica Minolta

Als premium partner van Konica Minolta bieden we totaaloplossingen die jou zekerheid, lagere kosten en volledige ontzorging garanderen. Ontdek hoe WijhelpenMKB vooruit kan helpen in printmanagement.

Maak vandaag nog een afspraak voor een complete ontzorging op het gebied van printen, scannen en kopiëren.

Printmanagement oplossingen

PaperCut MF: Direct meerwaarde voor afdrukbeheer

PaperCut helpt je om jouw afdrukbeheer naar een hoger niveau te tillen. Het werkt op alle grote merken multifunctionele printers, is betaalbaar en prestatiegericht. Met PaperCut profiteer je van platformonafhankelijk gemak. Daarnaast heeft PaperCut diverse functionaliteiten die bijdragen aan het soepeler laten verlopen van jouw werkdag. Je ontvangt namelijk uitgebreide rapportages, je kan afdrukken vanaf je mobiele telefoon, je geniet van gecentraliseerd beheer en er is een virtuele wachtrij.

Umango: Scan op een hoger niveau

Umango geeft je snelheid en flexibiliteit. Je kan snel, krachtig en gemakkelijk batches scannen en documenten converteren naar het gewenste bestandsformaat. Dit geeft jou ultieme flexibiliteit voor jouw scanbehoeften. Daarnaast bevat Umango een integratie met PaperCut MF. Met behulp van de scanfunctie, zijn scan- en documentenconversie opties direct beschikbaar via jouw multifunctionele apparaten.