• Home
  • E
  • IT bedrijf Raamsdonksveer

IT bedrijf Raamsdonksveer

Eigen support team

Digitaliseer je werkomgeving

Samen voor de beste oplossing

IT Beheer WijhelpenMKB

Microsoft 365 inrichten

Microsoft 365 is de meest gekozen online werkplek voor het MKB. Als Microsoft Partner Modern Work weten we hoe we de kracht van Microsoft 365 kunnen benutten om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren in de omgeving van Raamsdonksveer.

Bij gebruik van Microsoft 365 ben je niet gebonden aan een fysieke werkplek. Je kan overal en altijd flexibel werken via Microsoft-applicaties zoals Teams en Outlook. Het samenwerken wordt ook makkelijk met Microsoft 365. Jouw team kan vergaderingen hebben via Teams, in real-time samenwerken aan documenten en de communicatie optimaliseren via Outlook. Met onze gestroomlijnde processen kan jouw team zo efficiënt mogelijk werken.

Netwerkbeheer in Raamsdonksveer

WijhelpenMKB helpt je vooruit met netwerkbeheer in Raamsdonksveer. Een goed functionerend netwerk zorgt ervoor dat alle communicatie binnen jouw bedrijf wordt gewaarborgd rondom efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw MKB-bedrijf profiteert van een betrouwbare digitale infrastructuur door het volledige beheer van de netwerkapparatuur in handen te nemen.

Onder netwerkbeheer valt ook de beveiliging hiervan. Wij beveiligen jouw netwerk met geavanceerde beveiligingsprotocollen zodat het netwerk altijd goed beschermd is tegen bedreigingen.

Zakelijk internet in Raamsdonksveer

Om ongestoord je werkzaamheden uit te kunnen voeren, is een stabiele en snelle internetverbinding cruciaal. WijhelpenMKB helpt je vooruit bij het kiezen van de provider, de soort verbinding en het best passende abonnement aan de hand van de behoeften voor jouw MKB-bedrijf in Raamsdonksveer.

De voordelen van zakelijk internet via WijhelpenMKB:

  • Deskundige selectie van de beste verbinding uit premium aanbieders
  • 24/7 monitoring van jouw verbinding en netwerk
  • Volledige installatie en implementatie door onze netwerkspecialist
  • Specialisatie in IT voor het MKB

Probleemloze telefonie

WijhelpenMKB begrijpt dat telefonie meer is dan alleen gesprekken voeren. Telefonie gaat ook om flexibiliteit, maatwerk en een naadloze integratie in jouw bedrijfsvoering. Met onze VoIP-telefonieoplossingen voor vaste en mobiele telefonie, integratie van vast en mobiel en bellen via Teams optimaliseren we de bereikbaarheid van jou en je team.

Je kan bij ons al vanaf 1 gebruiker kiezen voor een complete oplossing, onbeperkt bellen of een vast-mobiele integratie. Met WijhelpenMKB ben je verzekerd van probleemloze telefonie!