Private Cloud

JOUW IDEALE WERKOMGEVING

Eigen serverpark

Optimaal ingericht

Jouw gegevens beschermd

Eigen support team

Werken in de cloud

Via een icoontje op de laptop of desktop, log je in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Zo heb je altijd direct toegang tot je eigen online werkplek, waar je ook bent.

De private Cloud geeft je toegang tot al je bestanden en programma’s. Je vindt hier alles wat je nodig hebt, van belangrijke bestanden tot essentiële programma’s. Alles is binnen handbereik in jouw Cloud-omgeving. Werken in de Cloud betekent dat je zorgeloos kan werken, zonder hinder van de traditionele IT-infrastructuur.

Serveromgeving in eigen beheer

Bij ons krijg je een eigen serveromgeving doordat we beschikken over een eigen serverpark. Het voordeel van een eigen server is dat je geen dure investering hoeft te doen. Daarnaast beschikt jouw serveromgeving over een professionele beveiliging en wordt jouw privacy gewaarborgd.

Jouw bedrijfsgegevens en toepassingen die worden gebruikt, worden niet gedeeld met anderen.

Veilige online werkomgeving

Bij ons ben je verzekerd van een veilige online werkomgeving. Wij dragen zorg voor de beste beveiligingsmaatregelen. Met behulp van onze beveiligingsmaatregelen, kunnen we mogelijke bedreigingen snel opsporen en oplossen. Zo is jouw online werkplek goed bestand tegen cyberaanvallen. Onze servers worden zorgvuldig beheerd en er wordt dagelijks een back-up gemaakt.

We doen wekelijks een onderhoudscheck om ervoor te zorgen dat alle systemen goed blijven draaien en om eventuele updates uit te voeren. Wij zorgen voor de technische kant en jij profiteert van alle voordelen van de online werkplek in de Cloud.

Private Cloud op maat

De Cloud-werkplek is niet alleen een serveromgeving, het is een volledig op maat gemaakte digitale werkplek die naar jouw wensen is ingericht. In de Cloud komen flexibiliteit, toegankelijkheid en veiligheid samen zodat jij en jouw team zo goed mogelijk digitaal kunnen werken.

WijhelpenMKB voorziet jou van een nieuwe manier van werken. Wil jij ook ontdekken hoe de private Cloud jouw MKB-bedrijf vooruit helpt? Neem contact met ons op!