IT-beheer

Zorgeloos IT-beheer voor jouw MKB-bedrijf

Zorgeloos ondernemen

Alles onder één dak

Eigen support team

Een vast aanspreekpunt

IT Beheer WijhelpenMKB

Zorgeloos IT-beheer voor jouw MKB-bedrijf

Als MKB’er wil je de focus kunnen houden op het ondernemen en ontzorgd worden in IT-systemen en netwerken. Het uitbesteden van je IT-beheer is daarom een slimme, efficiënte en kosteneffectieve keuze. WijhelpenMKB helpt jouw bedrijf vooruit met soepel werkende en goed presterende IT-systemen, met ondersteuning van onze IT-specialisten. Als externe IT-partner zorgen we ervoor dat jouw systemen optimaal presteren, beveiligd zijn en dat de bedrijfsprocessen soepel verlopen. En dat 24/7.

Een allesomvattende oplossing voor IT-beheer

Of het nu gaat om functioneel of technisch beheer, wij nemen het voor onze rekening. Jouw IT-infrastructuur wordt onderhouden en er wordt gezorgd voor de optimalisatie van alle IT-processen en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Je bent voorzien van een goed onderhouden netwerk, en kan zorgeloos werken in de Cloud. Daarnaast leveren we hard- en software oplossingen naar wens. Wij helpen je bedrijf vooruIT!

Het IT-beheer kan onderverdeeld worden in twee hoofdonderdelen: systeembeheer en netwerkbeheer.

Netwerkbeheer op maat voor het MKB

Ons team is gespecialiseerd in het beheren van het netwerk voor MKB-bedrijven. Jouw netwerk wordt 24/7 in de gaten gehouden en netwerkproblemen worden snel opgespoord en aangepakt door onze specialisten. Hierdoor wordt downtime tot een minimum beperkt. Door continu jouw netwerkprocessen te optimaliseren, sluiten ze naadloos aan op de groeiende eisen van jouw bedrijf. Onze netwerkoplossingen groeien mee met jouw bedrijf.

Systeembeheer voor optimaal functioneren

Goed systeembeheer is de sleutel tot het soepel draaien van computers en servers. Als de systemen optimaal functioneren, creëer je een zo efficiënt mogelijke werkomgeving. Wij ontzorgen je hierin. Elk systeem is uniek. Wij zorgen voor systeembeheer op maat dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Jouw systemen presteren altijd optimaal door het regelmatig updaten en onderhouden van deze systemen. Daarnaast staan we altijd paraat bij technische haperingen en zorgen we voor een kwalitatieve oplossing om ook hier downtime te minimaliseren.

Als specialist in het MKB begrijpen we de behoeften van jouw bedrijf. Samen met jou bekijken we je wensen en bieden we een oplossing op maat, betaalbaar en efficiënt.

De voordelen van IT-beheer bij WijhelpenMKB

Geen zorgen meer om je IT-omgeving

Tijd- en kostenefficiënt

Jouw bedrijf is altijd operationeel

Eén vast aanspreekpunt

IT-beheer uitbesteden?

Wij begrijpen hoe belangrijk een goed netwerk- en systeembeheer is voor jouw MKB-bedrijf. Wil je jouw IT-beheer uitbesteden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!