Partners

Wij geloven in samen

Aangesloten bij

WijhelpenMKB is partner van ICTWaarborg. ICTWaarborg is de branchevereniging voor ICT-bedrijven in Nederland. Als ICTWaarborg partner kunnen wij nog meer zekerheid bieden aan onze klanten op het gebied van betrouwbaarheid en aansprakelijkheid.

Microsoft Solutions partner:
Modern Work

WijhelpenMKB is Microsoft Solutions Partner op het gebied van Modern Work. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van Microsoft 365 oplossingen en staan we direct in contact met Microsoft bij storingen en issues. Om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen is ons personeel gecertificeerd op diverse gebieden van Microsoft.

UniFi
Ubiquiti partner

Voor de beste netwerk oplossingen zijn wij partner van UniFi, de Ubiquiti netwerkapparatuur van UniFi is uitermate geschikt voor iedere MKB onderneming. Van grote netwerken met veel gebruikers tot aan een onderneming met 1 tot 2 medewerkers, Ubiquiti heeft er een geschikte schaalbare netwerkoplossing voor.

RIX
Solutions

In samenwerking met RIX Solutions leveren wij de meest geavanceerde kopieermachines van Konica Minolta in de markt. In samenwerking met RIX Solutions bieden we zowel de beste printapparatuur als de meest geavanceerde software om je documentstromen zo efficiënt mogelijk in te richten.

GOAN
Jouw groeipartner

Voor snelle en betrouwbare hosting maken we gebruik van het platform GOAN Hosting. Het platform is speciaal ingericht om websites op een snelle manier weer te geven en wij kunnen alle benodigde gegevens aanpassen omtrent domeinnaam-instellingen. Zelfs is het mogelijk om onze klanten toegang te verlenen tot het platform.