fbpx

Windows 365

De Cloud werkplek van Microsoft

Advies aanvragen

Windows 365 de nieuwe  Cloud werkplek

Windows 365 wordt door Microsoft zelf benoemd als Cloud PC waarmee documenten en applicaties vanaf ieder apparaat en werkplek bereikbaar moeten zijn. De systemen van Windows 365 zijn volledig per medewerker aan te passen. Zo is er bijvoorbeeld voor een verkoopmedewerker minder rekenkracht nodig dan voor een webdesigner.

Het grote voordeel van de Cloud PC is dat gebruikers eenvoudig hun werksessie weer op kunnen pakken vanaf een ander apparaat. Windows 365 kan dus zeker ingezet gaan worden als volledige online werkplek.

Wat kan in de cloud werken voor jou betekenen? 

Een Cloud werkplek van Microsoft zorgt voor veel vrijheid en flexibiliteit bij ondernemers. Met een Windows 365 werkplek heb je toegang tot al jouw bestanden, programma’s en e-mails waar en wanneer jij dat wilt! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer/laptop, een internetverbinding en een licentie om in te loggen. Jouw nieuwe werkplek kan overal zijn: thuis in de tuin, op het strand in Ibiza, bij jouw klant op locatie of natuurlijk gewoon op kantoor. Windows 365 opent de deuren naar oneindig veel mogelijkheden. Microsoft zorgt voor een veilige en stabiele werkplek voor jou!

%

Wist je dat 45% van alle medewerkers structureel thuis wilt werken?

Uitgelichte voordelen: 

Online werkplek

Eén omgeving op elk apparaat

Altijd toegang tot bestanden

Betaal per maand per gebruiker

Up to date

Volledige support

Telefonie dashboard

Aanpasbaar per medewerker

Windows 365 op ieder apparaat

Windows 365 voor MKB bedrijven

Waar Windows Virtual Desktop of het tegenwoordig hetende Azure Virtual Desktop nog erg complex en ingewikkeld is. Wordt Windows 365 juist een oplossing voor bedrijven die gemak en eenvoud willen. Er komen minimaal twee type licenties: Windows 365 Business en Windows 365 Enterprise.

Microsoft richt zich met Windows 365 dus ook volledig tot MKB bedrijven. Het mooie is daarbij ook dat de applicaties van Microsoft 365 zoals SharePoint, Teams, OneDrive en Outlook volledig compatible zijn. Voor MKB bedrijven is Windows 365 een serieuze optie als online werkplek. Samen met jou implementeren wij een volledige Windows 365 omgeving binnen jouw MKB bedrijf. 

Wil je graag een adviesgesprek?
Wij gaan graag met jou in gesprek over wat Windows 365 voor jou kan betekenen!

De voordelen van Windows 365

  • Altijd en overal jouw persoonlijke Windows omgeving beschikbaar
  • Een Windows 365 werkplek voor het MKB 
  • Volledig compatible met Microsoft 365, Dynamics 365 en alle Power apps
  • Microosft beveiliging tegen cyber criminelen 
  • Realtime back-ups van al jouw gegevens en bestanden
  • 99,9% uptime
  • Overzichtelijke kosten
  • VoIP telefonie intergratie
  • Op ieder apparaat een Windows omgeving
  • Vanaf 1 gebruiker mogelijk
Nieuwe cloud werkplek genaamd Windows 365

Windows 365 licenties

Deze bedrijven gingen jou voor:

Wat is het verschil tussen een werkplek op basis van Microsoft 365 en onze online werkplekken?

Wat is het verschil tussen een Microsoft 365 werkplek en een Windows 365 werkplek? 

Het grootste verschil tussen beide is dat je bij een Windows 365 werkplek jouw volledige Windows omgeving draait op servers van Microsoft. Hierdoor werk je in feite op een externe computer waardoor je geen “zware” hardware meer nodig zult hebben.

Met een Microsoft 365 werkplek draaien de applicaties als Word, Excel en Powerpoint in de cloud. Bovendien komt er naast jouw standaard mappenstructuur op je computer een extra online map te staan waardoor je alle bestanden kan backuppen naar Onedrive. Je werkt dus op de lokale omgeving van jouw computer maar slaat jouw gegevens online op.

Met zowel onze een Windows 365 werkplek als een Microsoft 365 werkplek worden je werkzaamheden een stuk flexibeler. Je kan in beide gevallen namelijk overal bij jouw bestanden! De Windows 365 werkplekken zorgen nog voor een stukje extra flexibiliteit doordat je slechts een internetverbinding, computer/laptop en een werkplek online nodig hebt. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.