fbpx

Websites & Webshops

Advies aanvragen

Online zichtbaarheid 

Als ondernemer kan je tegenwoordig niet meer zonder website of webshop. Om klanten te werven wordt het steeds belangrijker voor jouw MKB bedrijf om online zichtbaar te zijn. Echter is het ontwerpen van een moderne website en webshop niet eenvoudig. Webdesigners vragen ook nog eens achterlijk hoge prijzen. Dit maakt het voor veel (startende) MKB ondernemers onmogelijk om een goeie website of webshop online te krijgen.

WordPress voor het MKB

Om een website online te krijgen is het nodig om je website of webshop te laten hosten. Hiervoor ben je opzoek naar een betrouwbare partij waar je gegevens veilig zijn en je website snel werkt. WordPress biedt hiervoor uitstekende oplossingen voor zowel kleine (startende) als grote MKB ondernemers. Sterker nog ruim 37% van alle websites draait op WordPress. Samen met jou richten we de ideale website of webshop in. Wil je in gesprek over een website of webshop voor jouw MKB bedrijf? neem dan contact met ons op.

%

Wist je dat 37% van alle websites op WordPress draait?

Onze speerpunten: 

Wordpress websites voor het MKB bedrijf

Speciaal voor het MKB

website en webshop onderhoud inbegrepen

Altijd up-to-date

Websites voor mobiel en desktop

Responsive design

Onze persoonlijke aanpak voor websites en webshops

Persoonlijke aanpak

Website of webshop laten maken

Wil jij een website of webshop laten maken voor jouw MKB bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen namelijk in overleg met jou de ideale website of webshop voor jouw bedrijf. Onze websites en webshops draaien allemaal op WordPress, wat een goede basis biedt voor een snelle en moderne website. Naast dat wij samen jullie website ontwerpen zorgen we ook voor het onderhoud. Hierdoor is jouw website of webshop altijd up-to-date en online! Ben jij toe aan een website voor je nieuwe onderneming of wil je jouw huidige website optimaliseren? Wij leveren al compleet een compleet ingerichte website voor slechts €50,- per maand. 

De voordelen van onze websites en webshops

  • Websites en webshops speciaal voor MKB bedrijven
  • Altijd up-to-date en online
  • Inclusief het volledige onderhoud
  • Inclusief domeinnaam en hosting
  • Eenvoudig zelf aan te passen
  • Overzichtelijke lage kosten 
  • Persoonlijke aanpak
WijhelpenMKB richt de ideale WordPress website of webshop voor jou in

Populaire websites en webshops

Deze bedrijven gingen jou voor: