fbpx

Welkom bij WijhelpenMKB.nl

Duidelijke en complete IT voor het MKB!

SupportContact

Alles-in-1 IT partner voor MKB ondernemers. 

WijhelpenMKB.nl helpt MKB ondernemers tijd te besparen en efficiënter te werken. Wij bieden complete en transparante oplossingen voor ieder IT vraagstuk. Samen met jou werken wij aan een veilige en stabiele ICT omgeving voor jouw MKB bedrijf!

Wij creëren duidelijkheid in een onduidelijke markt. We helpen jou overzicht te krijgen in jouw IT omgeving en administratie. Je ontvangt bij ons geen waslijst aan facturen of facturen van derden maar één duidelijke alles-in-1 factuur per maand.

Vast aanspreekpunt

Wij houden er zelf ook niet van om een nummer te zijn!
WijhelpenMKB.nl weet hoe belangrijk het voor MKB ondernemers is dat zij goed en duidelijk te woord worden gestaan. Daarom heb je bij ons altijd vaste aanspreekpunten die jou en de situatie binnen jouw bedrijf kennen.

Samen werken aan jouw ideale ICT omgeving 

Ieder MKB bedrijf is anders en heeft haar eigen specifieke wensen en behoeften. Doormiddel van adviesgesprekken en testomgevingen richten we samen met jou en jouw medewerkers de ideale en meest efficiënte ICT omgeving in. Zo kan jij zonder zorgen jouw klanten veilig en snel helpen!  

Overzichtelijke administratie

Wij creëren duidelijkheid in een onduidelijke markt. We helpen jou overzicht te krijgen in jouw IT omgeving en administratie. Je ontvangt bij ons geen waslijst aan facturen of facturen van derden maar één duidelijke alles-in-1 factuur per maand. Bovendien hoef je je bij ons geen zorgen te maken om langdurige contracten. Wij werken met flexibele en maandelijks aanpasbare diensten. Zo kan jij doen wat je het liefste doet, ondernemen!

Complete IT pakketten & diensten

Om voor jou als ondernemer de ideale ICT omgeving in te richten hebben wij onze ICT diensten zorgvuldig getest en geselecteerd. Opzoek naar een volledige ICT omgeving? Wij hebben complete ICT pakketten samengesteld om jou volledig te ontzorgen.

Deze bedrijven gingen jou voor: