fbpx

Welkom bij WijhelpenMKB.nl

Duidelijke en complete IT voor het MKB!

SupportContact

     Instappakketten

Basiswebsite van 3 pagina's (Uitbreidbaar)

Wij zetten jouw website in elkaar zoals jij dat wilt! 

Wordpress hosting op onze snelle servers.

Jouw website en domeinnaam worden gehost op onze snelle servers en er wordt een uptime van 99.99% gegarandeerd!

Microsoft Teams

Teams is in de huidige tijdsperiode niet meer weg te denken, Teams zorgt ervoor dat jij overal en altijd kan chatten en/of vergaderen met klanten en collega’s. Verminder mailverkeer door rechtstreeks te chatten met collega’s, maak groepen aan en plan makkelijk vergaderingen in. Wanneer je een vergadering wilt inplannen met een klant heeft deze niet eens Teams nodig, je stuurt hem/haar gewoon een uitnodiging die hij/zij kan bijwonen via een webbrowser of in kan bellen met een telefoon. Ook is Teams te installeren op je mobiele telefoon, hierdoor is iedereen altijd en overal bereikbaar!

Microsoft Sharepoint

SharePoint Online zorgt ervoor dat jij met al je collega’s altijd bij je bestanden kunt.  Maak eenvoudig een mappenstructuur aan en regel de rechten in zoals jij dat wilt!

Microsoft Exchange Online

Exchange Online zorgt ervoor dat je gaat mailen via de online mailserver van Microsoft, Zij bieden een beschikbaarheid van 100% aan! Hierdoor wordt het beheer eenvoudiger en hoef jij geen duizenden euro’s meer te betalen voor servers en licenties. Microsoft zorgt er ook voor dat jouw mailserver altijd up-to-date is en er worden automatisch back-ups gemaakt, hierdoor wordt de veiligheid van jouw bedrijf gewaarborgd.

Microsoft Office Online

Office Online zorgt ervoor dat jij altijd en overal toegang hebt tot de standaard applicaties van Microsoft, denk hierbij aan: Word, Excel, OneNote en PowerPoint. Hierdoor hoef je geen peperdure licenties meer aan te schaffen en kun jij met een internetverbinding overal werken!  

Deze bedrijven gingen jou voor: