fbpx

Online werken zorgt voor veel vrijheid en flexibiliteit bij ondernemers. Met een werkplek online heb je toegang tot al jouw bestanden, programma’s en e-mails waar en wanneer jij dat wilt! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer/laptop, een internetverbinding en een account om in te loggen. Jouw nieuwe werkplek kan overal zijn: thuis in de tuin, op het strand in Ibiza, bij jouw klant op locatie of natuurlijk gewoon op kantoor. Online werken opent de deuren naar oneindig veel mogelijkheden. En met onze diensten met betrekking tot werkplekbeheer hoef je je nergens zorgen over te maken!

Wanneer de werkplek voor iedereen binnen jouw onderneming juist is ingericht zorgt dit ervoor dat de workflow soepel zal verlopen. Het is dus zeker belangrijk dat dit voor jouw werknemers goed geregeld is!

Wat is werkplekbeheer?

Een organisatie bestaat vaak uit veel verschillende werkplekken. Denk hierbij aan bureaus met computers en laptops, verschillende tablets en printers in de hallen. Als ondernemer wil je er 100% op kunnen vertrouwen dat de apparatuur blijft werken zodat medewerkers hun werk fatsoenlijk uit kunnen voeren.

Werkplekbeheer, ook voor mij?

Werkplekbeheer houdt in dat alles vanuit een ICT-bedrijf wordt geregeld zodat alles werkt zoals zou moeten. Denk hierbij aan updates, beveiliging, updates, back-up etc. De meest belangrijke punten in veel bedrijven dat gewoon moet werken. Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt ervoor dat er kan worden gefocust op de belangrijkste bedrijfsprocessen, zo kun jij je als ondernemer tijd besteden aan de dingen waar je goed in bent.

Waarom zou je werkplekbeheer uitbesteden?

Er zijn een aantal redenen waarom het uitbesteden van werkplekbeheer zeker een punt is om te overwegen.

 1. Het is kostenbesparend
  Je wilt het liefst voorkomen dat je werknemers ICT-problemen tegenkomen tijdens hun werk. De productiviteit daalt en dat kost je als ondernemer natuurlijk weer geld. Wanneer je werkplekbeheer uitbesteed worden alle updates en probleemoplossingen proactief en reactief buiten werktijd uitgevoerd. Dat zorgt er weer voor dat de kans op problemen aanzienlijk afneemt.  2.
 2. Het is veiliger
  Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt er ook voor dat de verschillende werkplekken altijd worden voorzien van de meest recente beveiligingssoftware. Ook daar hoef je je dus niet meer druk over te maken!
 3. Het is sneller
  Tot slot worden de systemen regelmatig opgeschoond. Hierdoor blijven ze snel, en presteren ze zoals jij en jouw werknemers van een plek verwachten. Het voorkomt dus een langzaam systeem!
  4. Totale ontzorging
  Het beheren van de (digitale) werkomgeving moet gewoon werken. Als ondernemer wil je eigenlijk zo min mogelijk omkijken naar de ICT-omgeving. Een ICT partner neemt alles voor je uit handen en je hebt maar één aanspreekpunt voor alle zaken.

Interesse in Werkplekbeheer?
Bel nu 085 066 09 20.
Of vul onderstaande formulier in.

Meer handige tips en informatie 

Microsoft lanceert op 2 augustus met Windows 365 een compleet nieuwe Cloud werkplek

Op woensdag 14 juli 2021 kondigde Microsoft op haar Microsoft Inspire evenement Windows 365 aan. Een oplossing waarbij Windows 10 en 11 vanuit de Cloud gaan draaien en beschikbaar worden voor telefoons, tablets en zelfs op de systemen van Linux en Apple. Windows 365...

Thuiswerken… Tijd voor werkplekbeheer!

We dachten dat we er eindelijk vanaf waren; het thuiswerken, de 1,5 meter regel, de lockdown… Maar helaas: er komt opnieuw een lockdown, dit keer van drie weken om de coronacijfers zo snel mogelijk te laten dalen. Thuiswerken geldt dus weer als één van de dringende...

Bellen met Microsoft Teams

Efficiënter samenwerken met Microsoft Teams Je hebt besloten dat jouw organisatie beter en efficiënter met elkaar moet gaan samenwerken. Om dat te realiseren ga je daarom werken met Microsoft Teams. Het is de ultieme manier om met elkaar te chatten en te vergaderen of...

Duidelijke en complete IT voor het MKB

Duidelijke en complete IT voor het MKB Regelmatig krijgen wij de vraag wat doen jullie precies? Natuurlijk zijn wij er ons van bewust dat onze naam zeer breed is ingestoken maar dit is ook onze bedoeling! Want wat wij het liefste doen is MKB ondernemers helpen waar...

Wat is VoIP en waarom kiezen voor IP telefonie?

VoIP telefonie staat voor Voice Over Internet Protocol. Kort samengevat betekent dit bellen via een internetverbinding. Daarom wordt deze vorm van communicatie ook wel IP-bellen genoemd. Deze VoIP telefonie biedt voordelen, zeker voor ondernemers. Je wilt immers...