Efficiënter samenwerken met Microsoft Teams

Je hebt besloten dat jouw organisatie beter en efficiënter met elkaar moet gaan samenwerken. Om dat te realiseren ga je daarom werken met Microsoft Teams. Het is de ultieme manier om met elkaar te chatten en te vergaderen of om bijvoorbeeld bestanden met elkaar te delen. Het enige wat je dan nog mist een ‘vaste’ lijn… toch? Maar dat is niet waar!

Telefoonkosten onder controle

Bellen via het internet, het is bijna niet meer te missen. Het gros van de bedrijven maakt er dan ook al gebruik van want zeg nu zelf: het is superhandig dat het in een fijne, gebruiksvriendelijke omgeving kan.  Wanneer Microsoft Teams is gekoppeld aan jouw zakelijke telefonische netwerk dan houd je ook de telefoonkosten nog eens onder controle, je betaalt namelijk een vast bedrag per maand.

Bellen met je zakelijk nummer

Ook zorgt Teams voor een professionele uitstraling, je kan namelijk naar buiten bellen met je zakelijke nummer, ook vanuit thuis of wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. Op deze manier kun je ook bellen met een vast nummer naar klanten die geen gebruikt maken van Microsoft Teams. Het fijne is dat je niet steeds tussen verschillende applicaties hoeft te switchen om de klant te bereiken. Laat ons je vertellen hoe dit werkt.

De vele mogelijkheden van Teams

Teams heeft enorm veel verschillende functionaliteiten: je kunt je agenda koppelen aan het programma en je kunt eventuele afspraken ook in het programma zetten. Ook kan er een koppeling worden gemaakt tussen Teams en jouw vaste telefonie. Microsoft Teams maakt gebruik van een vaste ‘telefooncentrale’ in de cloud. Mocht je daar gebruik van willen maken is het wel zaak dat je per medewerker een extra licentie afneemt. Wat je dan alleen nog nodig hebt is een manier om verbinding te maken tussen Teams en de telefoonnetlijn met daarin jouw telefoonnummers.

Je eigen telefooncentrale?

Je kunt er ook voor kiezen om via jouw eigen telefooncentrale te bellen met Microsoft Teams. Ook hier heb je de extra licentie nodig om de koppeling te maken, maar daar komt nog een andere licentie bovenop. Het kost dus wat meer, maar heeft wel voordelen tegenover de eerste optie: Je kunt per gebruiker beslissen of deze de functie nodig heeft en daarnaast maak je gebruik van je eigen telefooncentrale. Daarnaast kan een telefoongesprek in de eerste optie niet terugvallen: als de collega niet opneemt tijdens het doorverbinden valt je telefoongesprek weg. Dat is nu niet het geval.

Welke Teams oplossing past bij jou?

De koppeling van jouw vaste lijn met Microsoft Teams valt onder de categorie Unified Communications. Er zijn dus verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je kunt bellen via Microsoft Teams. Weet je niet welke manier voor jou het beste zou zijn? Wij van, wijhelpenmkb.nl helpen je maar al te graag met deze keuze én om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals jij graag wilt.

 

Interesse in een Teams oplossing?
Bel nu 085 066 09 20.
Of vul onderstaande formulier in.

Meer handige tips en informatie 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.